Βρίσκει ρυθμό παρά τις απουσίες

31 Δεκεμβρίου 2020 14:25

Το παιχνίδι της Φενερμπαχτσέ με τη Βιλερμπάν εξελίχθηκε ακριβώς όπως το περιμέναμε, καθώς οι Τούρκοι απέδειξαν ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία και πήραν τη νίκη, κρατώντας τους αντιπάλους τους κάτω από τους 60 πόντους.

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Ανακάλυψε τις κορυφαίες προσφορές* καζίνο

Σήμερα, στην τελευταία μέρα της χρονιάς, η Άλμπα Βερολίνου υποδέχεται την Μπραουνσβάιγκ για το Κύπελλο Γερμανίας, σε έναν αγώνα που μπορεί να κρίνει την πρόκρισή της στο TOP 4 της διοργάνωσης από σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, αν η Άλμπα νικήσει, τότε εξασφαλίζει την πρόκριση από σήμερα, αν χάσει με διαφορά μικρότερη των 5 πόντων, τότε θα χρειάζεται νίκη επί της Όλντενμπουργκ στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, ενώ αν χάσει με διαφορά μεγαλύτερη των 5 πόντων, τότε αποκλείεται από σήμερα. Από την άλλη, για να μείνει στο κόλπο η Μπραουνσβάιγκ, θα πρέπει να νικήσει με 17+ πόντους.

Η Άλμπα Βερολίνου δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της, καθώς έχει χτυπηθεί από αρκετούς τραυματισμούς. Στην τριάδα των Έρικσον, Λάμερς και Σίβα προστέθηκε και ο Σίκμα, ο οποίος χτύπησε στον αγώνα της Τρίτης με τη Ζαλγκίρις και είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ την ίδια στιγμή ο προπονητής της, Άιτο Γκαρσία Ρενέσες βρίσκεται σε απομόνωση λόγω κορονοϊού. Παρά τις απουσίες όμως, το επίπεδο της Άλμπα είναι πολύ πιο υψηλό από αυτό της Μπραουνσβάιγκ και θεωρώ ότι θα φτάσει στη νίκη, χωρίς να αντιμετωπίσει σημαντικές δυσκολίες.

Δεν θα ασχοληθώ με το χάντικαπ, αλλά με τους πόντους που θα σημειώσουν οι γηπεδούχοι, καθώς η Μπραουνσβάιγκ έχει προβλήματα στην άμυνα και σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά δεν έχει κίνητρο (το σενάριο της νίκης της με διαφορά 17+ πόντων δεν είναι ρεαλιστικό), θα παίξει ελεύθερα, βοηθώντας στο να υπάρχει γρήγορο τέμπο. Θεωρώ ότι η Άλμπα θα μπορέσει να επιβεβαιώσει το Over 88.5 σε απόδοση 1.80 και αυτό το σημείο θα είναι η τελευταία επιλογή για το 2020…

Διαβάστε περισσότερα για προγνωστικά μπάσκετ στο Foxbet.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos