Στοίχημα: Το ντέρμπι στη Λίβερπουλ, ματσάρα στον Τελικό - Μπόμπα η «τετράδα» στο 13,84!

17 Ιανουαρίου 2021 14:10

Κουπόνι - φωτιά είναι αυτό της Κυριακής (17/01)! Οι ματσάρες είναι πολλές σε όλη την Ευρώπη και το Betarades.gr έχει τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Θα δούμε στη συνέχεια τα σημεία που κρατήσαμε και αξίζουν.


Φυσικά, εκτός από το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε δυναμικά και στα προγνωστικα μπασκετ

Στα... ποδοσφαιρικά, μας απασχολούν κρίσιμα παιχνίδια που θα γίνουν απόψε. Στην Αγγλία, ξεχωρίσαμε το ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην Ισπανία, κρατήσαμε επιλογή από τον τελικό του Σούπερ Καπ, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Προγνωστικό έχουμε και από το ΟΦΗ - ΠΑΟΚ, ενώ στο... κόλπο είναι φυσικά και το μπάσκετ. Πάμε να δούμε λοιπόν, τις τέσσερις επιλογές μας για την Κυριακή!

Απόρθητο το «Άνφιλντ»

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από την Πρέμιερ Λιγκ. Στις 18:30, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι. Το ματς είναι πολύ κρίσιμο και βαθμολογικά, ειδικά για τους γηπεδούχους.

Η Λίβερπουλ δεν διανύει την καλύτερη περίοδό της τη φετινή σεζόν. Έχει υποπέσει σε πολλές γκέλες στο πρωτάθλημα, αλλά για καλή της τύχη διατηρείται στο -3 από την κορυφή. Το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε, ήταν για το κύπελλο. Εκεί επικράτησε των... νέων Άστον Βίλα με 1-4. Η μικρή αποχή από αγώνες της Πρέμιερ μπορεί να βοήθησε τη Λίβερπουλ. Ο Κλοπ ελπίζει να δει τον Μάτιπ έτοιμο για να αποκτήσει μια σταθερά στα στόπερ. Οι Reds δεν χάνουν στα τέσσερα τελευταία ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ. Το «Άνφιλντ» είναι η δύναμή τους και θέλουν να το αξιοποιήσουν για ακόμα μια φορά.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται μετά από χρόνια ως πρωτοπόρος, στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Σόλσκιερ παίρνει αυτό που θέλει από τα παιχνίδια, ακόμα κι όταν δεν παίζει καλά. Για παράδειγμα, απέναντι στην Μπέρνλι δεν εντυπωσίασε, αλλά βρήκε τον τρόπο να κερδίσει με 0-1. Γενικά, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πήραν πολλά τρίποντα στο όριο τον τελευταίο καιρό, ενώ στάθηκαν και αρκετά τυχεροί σε κάποια ματς. Σήμερα πρέπει να παίξουν πολύ καλύτερα για να φύγουν με χαμόγελα από το «Άνφιλντ».

Το ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό, αλλά η Λίβερπουλ μοιάζει να έχει πιο ισχυρό κίνητρο. Έχει κάνει πολλές γκέλες τελευταία, και πρέπει να τις καλύψει με μεγάλες νίκες. Στηρίζει πολλά στην έδρα της και πιστεύουμε θα βρει τον τρόπο να πάρει το ματς. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.02.

Τελικός με γκολ

Στην Ισπανία τώρα, το ματς που ξεχωρίζει σήμερα είναι χωρίς αμφιβολία το Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο. Είναι ο τελικός του Σούπερ Καπ και θα γίνει σε ουδέτερη έδρα, στη Σεβίλλη. Η δίψα για την κούπα είναι μεγάλη και στις δύο πλευρές.

Η Μπαρτσελόνα έχει βελτιωθεί αισθητά τον τελευταίο καιρό και αυτό βγαίνει και στα αποτελέσματα. Κλήθηκε να παίξει τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ χωρίς τον ηγέτη της, τον Μέσι. Παρόλα αυτά, τα κατάφερε. Χρειάστηκε να φτάσει μέχρι την διαδικασία των πέναλτι, αλλά εκεί απέκλεισε τη Σοσιεδάδ με ήρωα τον Τερ Στέγκεν. Σήμερα, ο Μέσι αναμένεται να αγωνιστεί. Τις προάλλες, η Μπάρτσα κέρδισε τη σημερινή της αντίπαλο με 2-3 στο «Σαν Μαμές», για το πρωτάθλημα. Αμυντικά δεν πείθει ακόμα, αλλά στην επίθεση έχει βρει ρυθμό.

Στην αντίπερα όχθη, η Αθλέτικ Μπιλμπάο πανηγύρισε σπουδαία πρόκριση επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό. Οι Βάσκοι πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δέχτηκαν ένα στο δεύτερο και κράτησαν μέχρι το τέλος προβάδισμά τους. Ο Ραούλ Γκαρσία ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Αθλέτικ. Βέβαια, πρόκειται για μια ομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα. Δεν έχει βρει σταθερότητα στην άμυνα και αυτό την εμποδίζει από το να χτίσει ένα καλό σερί. Έχει ταλέντο στην επίθεση πάντως, με Ινάκι Γουίλιαμς, Μουνιαΐν και άλλους.

Αμφότερες οι ομάδες, έχουν τα... κενά τους στην άμυνα. Ωστόσο, επιθετικά ρολάρουν καλά και θα κυνηγήσουν τα γκολ για την κούπα. Περιμένουμε ένα ωραίο ματς, όπως και το μεταξύ τους για το πρωτάθλημα πριν λίγο καιρό, που έληξε 2-3. Ποντάρουμε στο Goal / Goal σε απόδοση 1.76.

Σκληρό «καρύδι» ο ΟΦΗ

Και ερχόμαστε στη Super League Interwetten! Στο δικό μας πρωτάθλημα, για την 17η αγωνιστική, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι Κρητικοί έχουν ανέβει και θέλουν να βάλουν δύσκολα σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Ο ΟΦΗ έχει αρχίσει να βρίσκει τον εαυτό του και παίρνει πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σίμου προέρχεται από το 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν, αν και ακυρώθηκε γκολ του Ατρομήτου. Βέβαια, και ο ΟΗ είχε ακυρωθέν γκολ και κάποιες μεγάλες φάσεις για να πάρει το ματς. Προηγουμένως, οι Κρητικοί είχαν κερδίσει με 2-0 τη Λαμία. Στα θετικά ότι επιστρέφει ο Γιαννούλης. Εχει γυρίσει και ο Τσιλιανίδης που μπορεί να βοηθήσει. Υπάρχουν απουσίες, αλλά ο ΟΦΗ έχει μάθει να χει με αυτές.

Ο ΠΑΟΚ τώρα, έρχεται από καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και πάλι όμως, δεν μπόρεσε να κερδίσει. Μια ολιγωρία στην άμυνα και μια λανθασμένη έξοδος του Πασχαλάκη, έδωσαν την ευκαιρία στον Μπα να ισοφαρίσει. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ κρατάει το γεγονός ότι μετά από καιρό έκανε μια πειστική εμφάνιση. Συνεχίζει να είναι αναποτελεσματικός ο «Δικέφαλος» και αυτό του κοστίζει. Αυτή η αδυναμία, ισχύει τόσο για την άμυνα, όσο και για την επίθεση, αφού και στα μετόπισθεν δέχεται γκολ με το... παραμικρό. Για αυτό δεν «καθαρίζει» και πιο εύκολα τα παιχνίδια, ενώ πολλές φορές θα μπορούσε. Ενδιαφέρον το πώς θα παρουσιαστεί χωρίς τον Γιαννούλη.

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, αλλά ο ΟΦΗ δεν δέχεται γκολ εδώ και δύο ματς και δείχνει να ανεβαίνει. Θεωρούμε ότι οι Κρητικοί μπορούν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, κι αν χάσουν αυτό δεν θα γίνει εύκολα. Στηρίζουμε τον ΟΦΗ +1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν ο ΟΦΗ χάσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 1.90.

Σκορ και θέαμα στην Ιταλία

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ, και το ιταλικό πρωτάθλημα. Σήμερα, στις 18:15, η Μπρίντιζι υποδέχεται τη Βενέτσια. Δεν θα εστιάσουμε στον τελικό νικητή, αλλά στους συνολικούς πόντους του αγώνα!

Η Μπρίντιζι τρέχει με... χίλια τελευταία και δεν σταματάει. Εξαίρεση στα ματς με υψηλό σκορ που δίνει, αποτέλεσε το παιχνίδι με την Τρέντο. Σε όλα τα άλλα το πιο πρόσφατο διάστημα, οι... τηλεθεατές χαίρονται να βλέπουν τους αγώνες της. Την Τετάρτη, για το BCL, κέρδισε μέσα στην Τουρκία την Νταρουσάφακα με 87-83. Έτσι, πέρασε και στην επόμενη φάση και απομένει να δώσει τον αγώνα για την πρωτιά του ομίλου με την Μπούργος. Ο Χάρισον πέτυχε 24 πόντους σε αυτό το ματς και θέλει να έχει και σήμερα υψηλές πτήσεις.

Απέναντί της, έρχεται σήμερα η Βενέτσια που είναι εξαιρετική μέχρι τώρα, το 2021. Για την ακρίβεια, έχει πανηγυρίσει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, το νέο έτος. Πιο πρόσφατη επιτυχία της, ήταν αυτή επί της Ρέτζιο Εμίλια, την οποία νίκησε με 95-75. Έχει και η Βενέτσι ευχέρεια στο σκοράρισμα και θα «χτυπήσει» το παιχνίδι απόψε. Δεν θα παίξει ο φόργουορντ Φοτού, όμως υπολογίζεται ο γκαρντ Κλαρκ, που είναι νέο απόκτημα.

Είναι δύσκολο να προβλέψουμε τον τελικό νικητή, αν και οι γηπεδούχοι έχουν οριακό προβάδισμα στα μάτια μας. Παρόλα αυτά, γενικά προβλέπουμε ένα θεαματικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες και ταλαντούχες ομάδες. Πάμε με το Over 165.5 σε απόδοση 2.05.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos