Στοίχημα. Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στο 2.05

28 Φεβρουαρίου 2021 15:28

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στη Λεωφόρο μετά από αρκετό καιρό, και πιο κοντά από ποτέ, βαθμολογικά μιλώντας. Μόλις τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες. Αμφότερες κυνηγούν την τετράδα που οδηγεί στην Ευρώπη και στο νεοσύστατο Conference League.

Το «τριφύλλι» έρχεται από τη σφαλιάρα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, εκεί όπου διακόπηκε σερί εννιά αήττητων αγώνων. Η ομάδα του Μπόλονι έχει βρει την ταυτότητά της ξανά, και θέτει γερή υποψηφιότητα για την προνομιούχο τετράδα. Εσχάτως, έχει παρουσιαστεί αμυντικό πρόβλημα, καθώς δέχθηκε γκολ και στα τρία τελευταία ματς.

Το πρόβλημα στην άμυνα της ΑΕΚ παραμένει τεράστιο και κυρίως άλυτο, κάτι που συμβάλει στο να επιλέξουμε στο πάμε στοίχημα κουπόνι. Δέχεται σταθερά δύο (!) γκολ στα επτά από τα τελευταία οκτώ επίσημα, με εξαίρεση την καθαρή νίκη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ. Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Αστέρα, είχε xgoals 2,85-0,66, και κατάφερε να μην κερδίσει (για όσους δεν είστε εξοικειωμένοι με τα xgoals, αυτό το 2,85-0,66 σημαίνει πως το ματς έπρεπε να λήξει χοντρικά κάπου στο 3-1).

Καμιά εμπιστοσύνη στην άμυνα της ΑΕΚ, ωστόσο η επίθεση την κρατά εκεί που βρίσκεται. To goal/goal στο 2.05 δε γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Για μεγαλύτερο ρίσκο, μπορούμε να το συνδυάσουμε με το over 2,5 για το 2.90.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos