Στοίχημα, Ολυμπιακός – Λαμία. Η μόδα του ακορντεόν και το 2.32

07 Μαρτίου 2021 15:20

Ολυμπιακός – Λαμία σήμερα. Δεν έχω καταλάβει βέβαια 100% αν πρόκειται για μίνι ντεφορμάρισμα συνόλου ή μονάδων. Τείνω προς το δεύτερο.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στο κάστρο τους μετά από τρία παιχνίδια εκτός που θα ζήλευε κι ο Τζον Μακ Λέην του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει». Στον Βόλο κέρδισαν επεισοδιακά κι αμφισβητούμενα. Σε Ολλανδία και Θεσσαλονίκη απλά Α-ΡΝΗ-ΘΗ-ΚΑΝ να λυγίσουν. Και στο τέλος πανηγύρισαν δυο προκρίσεις. Θετικότατο για την κατάσταση που βρίσκονται οι νταμπλούχοι, αλλά «καμπανάκι» για την ευρωπαϊκή τους συνέχεια με την Άρσεναλ. Αλλά ας μην προτρέχω, πάμε σε στοιχηματικές σκέψεις σήμερα.

Όλα εξαρτώνται καθαρά από τη διάθεση των γηπεδούχων. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου κατεβαίνει «μισή» στο Φάληρο: Μπα, Γκαζαριάν, Τζανετόπουλος, Επασί, Αντέτζο, Σκόνδρας, Τσανδάρης, Μεχαράνο και Αραμπούλι είναι εκτός για διαφορετικούς λόγους. Θεωρώ ότι οι αλλαγές που θα παρατάξει με τη σειρά του ο Μαρτίνς, θα παλέψουν για να κερδίσουν την «εύνοιά» του για τις επερχόμενες ενδεκάδες. Διαδικαστικό και ήρεμο το βλέπω το μεσημεράκι στο Καραϊσκάκη, γι’ αυτό και η πρώτη μου επιλογή είναι νίκη του Ολυμπιακού από ημίχρονο, συνδυασμένη με over. Και μιας στα 5/5 τελευταία τους ματς έχουμε late goal, λέω να ρίξω μια «ψιλή» κι εκεί.

Καλή Κυριακή «έξυπνων μέτρων». Εύχομαι στο τέλος, να μη χρειαστεί όλοι να μάθουμε ακορντεόν.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos