Σημεία σε Τούμπα, Μαδρίτη και γκολ στο Μάντσεστερ

07 Μαρτίου 2021 15:26

Τα τρία μεγάλα τοπικά ντέρμπι, ΠΑΟΚ - Άρης, Ατλέτικο - Ρεάλ και Σίτι - Γιουνάιτεντ, σε Θεσσαλονίκη, Μαδρίτη και Μάντσεστερ, αντίστοιχα, ξεχωρίζουν από το αποψινό πρόγραμμα.

Το τελευταίο είναι αυτό που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

Μάθε τα πάντα για το Bwin Live Casino εδώ

975. Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)

Τρομερό το σερί της Σίτι, οι 21 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις αποτελούν εξωφρενική επίδοση, που έχει φέρει τον άσο σε πολύ χαμηλή απόδοση (1.50). Η Γιουνάιτεντ έχει ρίξει το βάρος στην άμυνα και «σβήνει» το ρυθμό σε όλα τα σημαντικά ματς. Δεν είναι τυχαίο πως έφερε 0-0 με Τσέλσι, Άρσεναλ και Λίβερπουλ, μεταξύ άλλων. Παραμένει και η μοναδική αήττητη εκτός έδρας ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ (8-6-0). Εκτός οι Ντε Χέα, Πογκμπά, αμφίβολοι οι Μαρσιάλ και Φαν ντε Μπέικ.

Προγνωστικό: Πραγματικά δύσκολα κοντράρεις τη Σίτι με όσα έχει δείξει μέσα στο 2021. Η Γιουνάιτεντ έχει στρώσει αμυντικά, όμως δύσκολα θα περιορίσει ομάδα που σκοράρει κατά μέσο όρο δύο γκολ στο πρωτάθλημα. Θα αποφύγουμε τον χαμηλό άσο, ποντάροντας στο 1.90+ του G/G.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos