Καλοπληρωμένα Over σε Βουδαπέστη και Κωνσταντινούπολη

16 Μαρτίου 2021 16:49

Δύο ακόμα εισιτήρια για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ «σφραγίζονται» απόψε, με τις Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι να έχουν προβάδισμα έναντι των Αταλάντα και Γκλάντμπαχ, αντίστοιχα. Εμβόλιμη αγωνιστική στη Β’ Ιταλίας, ενώ εξ αναβολής αγώνες διεξάγονται στις «μικρές» Αγγλίες.

 

Διάβασε την αναλυτική αξιολόγηση για το casino vistabet

Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ (22:00)

Στη Βουδαπέστη θα διεξαχθεί το ματς και όχι στο Μάντσεστερ, όπως είχε γίνει άλλωστε και στον πρώτο αγώνα, που είχε επικρατήσει άνετα η Σίτι με 2-0. Ο Γκουαρδιόλα έκανε ροτέισον στην άνετη νίκη επί της Φούλαμ (3-0) για το πρωτάθλημα, το σκορ του πρώτου ματς του επιτρέπει να κάνει το ίδιο απόψε, καθώς ακολουθεί νοκ άουτ προημιτελικός στο Κύπελλο με την επικίνδυνη Έβερτον. Ακόμα κι έτσι, βέβαια, το ρόστερ της αγγλικής ομάδας «σηκώνει» να κατεβάσει και τα… τρίτα. Η Γκλάντμπαχ πάει από το κακό στο χειρότερο, έχει γνωρίσει 6 συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλλον έχει πάρει απόφαση τον αποκλεισμό, πολύ πιθανό ο κόουτς Ρόζε να προφυλάξει παίχτες για το πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Με όποιους παίχτες κι αν αγωνιστεί η Σίτι φτιάχνει φάσεις για πλάκα και μπορεί να εκτοξεύσει το σκορ ανά πάσα στιγμή. Χωρίς το άγχος του πρώτου αγώνα, μπορεί να βοηθήσει και η Γκλάντμπαχ σε ένα χορταστικό ματς, ποντάρεται το Over 3,5 σε απόδοση 2.35.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos