Η «αύρα» του Σαμπάολι και το 2.85 της Κάλιαρι

20 Μαρτίου 2021 16:53

Στην Αγγλία ξεχωρίζει ο αγώνας Κυπέλλου Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στη Γερμανία η Μπάγερν δοκιμάζεται από την αξιόμαχη Στουτγάρδη.

Επικίνδυνη έξοδος για τη Ρεάλ, στην έδρα της Θέλτα, για το «3 στα 3» η Μαρσέιγ, που έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο, από τότε που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο Χόρχε Σαμπάολι.

Μάθε ποτε ανοιγουν τα πρακτορεια οπαπ

Σπέτσια – Κάλιαρι (19:00)

Αέρα τεσσάρων βαθμών από τη 18η θέση και τα μπαράζ έχει η Σπέτσια, που όμως αγνοεί τη νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια, παρουσιάζοντας ανασταλτικά προβλήματα, καθώς στα 4 από αυτά τα ματς η εστία της παραβιάστηκε από τουλάχιστον δύο φορές. Η Κάλιαρι δείχνει αρκετά πιο ανταγωνιστική από τότε που πήρε τα ηνία της ο προπονητής Σεμπλίσι, στα 4 πιο πρόσφατα έχει χάσει μόνο από τη Γιουβέντους (1-3), ενώ κέρδισε τις Κροτόνε (2-0 εκτός), Μπολόνια (1-0 εντός) και έφερε 2-2 με τη Σαμπντόρια. Θα έχει σημαντικές επιστροφές (διαβάστε στην ανάλυση Σπέτσια – Κάλιαρι).

Προγνωστικό: Δε γεμίζει το μάτι εσχάτως η Σπέτσια, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ανασταλτική της λειτουργία. Αντιθέτως, η Κάλιαρι δείχνει πολύ καλά στοιχεία και αξίζει να την προτιμήσουμε στο 2.85.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos