Στοίχημα. Εθνική ομάδα με ενδεκάδα, μεικτή Bundesliga και Serie A…

27 Μαρτίου 2021 15:45

Σε public bet εξελίσσεται η μη ήττα της Τουρκίας, αλλά και το over, με τη Νορβηγία στην ουδέτερη Μάλαγα της Ισπανίας.

Ναι, 4-2 την Ολλανδία, δεν το παραβλέπεις αλλά αφενός… ποιος Φρανκ ντε Μπουρ, ο Μιχάλης Γρηγορίου της Ολλανδίας; Αφετέρου, οι γείτονες προηγήθηκαν τυχερά, έβαλαν το δεύτερο με πέναλτι, βρήκαν και το τρίτο με μακρινό σουτ ενώ οι «οράνιε» έχαναν ευκαιρίες (20-8 οι τελικές), ΟΚ τους βγήκαν όλα.

Σαφώς πιο σοβαρή ομάδα η Νορβηγία, με πλάνο και λογική, αναλογιστείτε ότι με το Γιβραλτάρ κράτησαν δυνάμεις αρκετοί βασικοί (ο Χάαλαντ έπαιξε μόνο μια ώρα ενώ αρκετοί από ένα ημίχρονο).

Σε άλλο ματς για στοίχημα προγνωστικά απόψε, η Σερβία υποδέχεται στο Βελιγράδι την Πορτογαλία στο πλέον αμφίρροπο ματς της βραδιάς. Οι «πλάβι» άφησαν υποσχέσεις στο μεσοβδόμαδο 3-2 επί της Ιρλανδίας, μεταξύ τους φαίνεται πως θα κριθεί η δεύτερη θέση του ομίλου. Ο Βλάοβιτς και, δις, ο Μίτροβιτς σκόραραν για την ανανεωμένη ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς που παρατάσσεται με ενδεκάδα «λεγεωνάριων»: ουδείς βασικός παίζει εκτός συνόρων, οι περισσότεροι αγωνίζονται σε ομάδες της Bundesliga και της Serie A. Η Πορτογαλία ως και το Αζερμπαϊτζάν με το… κλασικό του Φερνάντο Σάντος, 1-0 νίκησε ενώ ο Μπρούνο Φερνάντες μπήκε ως αλλαγή για να ξεκινήσει βασικός απόψε.

Εντυπωσιακό ότι οι Σέρβοι δεν έχουν νικήσει ποτέ την Πορτογαλία (0-3-3) μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, η οποία είχε επιβληθεί για τελευταία φορά των Ιβήρων το… 1960. Όχι πως η παράδοση παίζει μεγάλο ρόλο στα προκριματικά, αλλά βρήκα αφορμή και το ανέφερα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos