Η «αντίδραση» της Μαγιόρκα και το 2.39 της Μπάγερν

01 Απριλίου 2021 15:31

Στο μπάσκετ είναι το ζουμί απόψε και την προτελευταία αγωνιστική της Euroleague.

Ο αποκλεισμένος Παναθηναϊκός υποδέχεται το Μιλάνο στο τελευταίο εντός για φέτος στη διοργάνωση, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις Μπασκόνια – Αναντολού Εφές, Μπάγερν – Ζαλγκίρις και Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στο ποδόσφαιρο το κύριο μενού… σερβίρεται στη Β’ Ισπανίας.

Ανακάλυψε τις κορυφαίες στοιχηματικές και κέρδισε

Μαγιόρκα – Λεγανές (20:00)

Ξεκινάμε από τη Β’ Ισπανίας. Πληγωμένο θηρίο η Μαγιόρκα, που έχασε με το «βαρύ» 4-1 από τη Φουενλαμπράδα, έφτασε τα 3 ματς χωρίς νίκη κι έπεσε από την κορυφή. Νιώθει την πίεση της 3ης Αλμερία και πρέπει να κερδίσει απόψε προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά δυάδας. Η Λεγανές είναι εντός των πλέι οφ και θεωρητικά μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και την απευθείας άνοδο, ιδιαίτερα αν κερδίσει απόψε. Πάντως, διατηρεί αρνητική παράδοση στο «Son moix», με 1-3-3.

Προγνωστικό: Κρίσιμο ματς και για τις δύο, αλλά περισσότερο για τη Μαγιόρκα. Θεωρούμε πως τρία ματς χωρίς νίκη είναι πολλά, μπορεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στη Λεγανές, που δεν πείθει αγωνιστικά εσχάτως. Στο 1.89 ο άσος με -0,25.

 Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos