Προγνωστικά μπάσκετ. Διπλασιάζουν τα σημεία στη Euroleague

01 Απριλίου 2021 15:56

Μπασκετική διαβολοβδομάδα με την 33η και προτελευταία αγωνιστική της regular season να είναι προ των πυλών.

Μόλις 3 θέσεις έχουν μείνει κενές και 5 ομάδες τις διεκδικούν προς το παρόν. Μπάγερν, Μπασκόνια, Ρεάλ, Βαλένθια και Ζενίτ. Από κει και πέρα, Αρμάνι και Φενέρ λογικά θα παλέψουν για το μεταξύ τους πλεονέκτημα. Οι ΤΣΣΚΑ και Εφές ίσως «διαλέξουν» αντίπαλο, με τους Τούρκους να θέλουν να εξασφαλίσουν την 3η θέση, για να μην πέσουν πάνω στους συμπατριώτες τους!

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς, για προγνωστικά μπάσκετ, γίνεται στην Ισπανία, με τη Μπασκόνια να υποδέχεται την Εφές. Η ομάδα του Ιβάνοβιτς έφυγε με ένα πολύ εύκολο διπλό από το ΟΑΚΑ, κερδίζοντας με 97-82 τον Παναθηναϊκό. Μία ακόμα νίκη και συνολικά 9 στα 11 τελευταία. Κάπως έτσι βρέθηκε στην 7η θέση και κρατάει την τύχη στα χέρια της για την πρόκριση στα playoff. Μάλιστα την άλλη βδομάδα παίζει με τη Βαλένθια που μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, δεν έχει και πολλές ελπίδες.

Η Εφές τρομάζει. Μέσα στο τελευταίο δίμηνο, διέσυρε τη Φενέρ, τη Μακάμπι, την ΤΣΣΚΑ και προχθές τη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη. Νίκη με 108-83, που δείχνει να μην έχει αντίπαλο. Την τελευταία αγωνιστική παίζει μέσα στο Μιλάνο, από το οποίο είχε χάσει με 3 πόντους στην Τουρκία.

Στον πρώτο γύρο είδαμε ένα παιχνίδι με χαμηλό σκορ. Οι δυο ομάδες έχουν αλλάξει πολύ από τότε. Δεν μπορώ να κοντράρω την Εφές έτσι όπως παίζει. Πιστεύω ότι μπορεί να φύγει με το διπλό, αλλά περιμένω πως η Μπασκόνια θα ανέβει πάνω από τους 70 πόντους.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos