Προγνωστικά Champions League. Πληρώνει το γκολ… αργά

06 Απριλίου 2021 14:57

Απόψε κοντράρονται η Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λίβερπουλ.

Οι Ισπανοί κυνηγούν το εγχώριο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν θα πουν όχι και σε μία ευρωπαϊκή κούπα, εφόσον έρθει. Από την άλλη, οι Άγγλοι των χιλίων προβλημάτων φέτος θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την κούπα για να γιατρέψουν τις πληγές τους. Δυο σκληρές ομάδες όπου στην αρχή θεωρώ θα μπουν αναγνωριστικά και χωρίς μεγάλο κυνήγι για σκορ. Θα κοιτάξουν να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου εξαρχής. Πρώτη επιλογή για το στοίχημα το να μην σκοράρει καμία ομάδα μέχρι το 29’.

Συνεχίζουμε με τη δεύτερη επιλογή μας στα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ. Το ματς πιστεύω ότι θα έχει γκολ, έστω ένα. Ε, πιστεύω ότι θα επιτευχθεί κάποιο γκολ αργά στο παιχνίδι και όταν λέω αργά, εννοώ μετά το 73’. Οι Ισπανοί σκοράρουν μετά το 76’, έβαλαν 13 γκολ και δέχονται 2 σε αυτό το διάστημα. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι στο διάστημα 61’ – 90’ σκοράρουν 22 γκολ και δέχονται 15. Πιστεύω ότι όλα συνηγορούν στο να επιτευχθεί κάποιο γκολ αργά στο παιχνίδι και να πληρωθούμε και το δεύτερο στοίχημα της ημέρας.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos