Στοίχημα προγνωστικά. Εχει γκολ απόψε στη Γερμανία…

09 Απριλίου 2021 14:16

Πάλι σε περιπέτειες μπήκε το Αμβούργο. Προηγήθηκε με 3-0 στην έδρα του Ανόβερο, αλλά κατάφερε να ισοφαριστεί στο 84′ με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Έτσι, έμεινε στην 2η θέση με 50 βαθμούς σε ισοβαθμία όμως με την Γκρόιτερ Φιρτ και βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν. Τυχόν απώλειες βαθμών θα στοιχήσουν στην ομάδα του Ντάνιελ Θιούν. Τρομερό στατιστικό κατά του Αμβούργου δείχνει ότι σε 4 αναμετρήσεις ως γηπεδούχος έχει 0-1-3 με 4/4 goal/goal και 3/ 4 over 2,5 ενάντια στην Ντάρμσταντ. Οι γηπεδούχοι έχουν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 56 γκολ, σημαντικό για προγνωστικά στοιχήματος.

Σε ρηχά νερά βρίσκεται η Ντάρμσταντ. Παρά την ήττα της εντός έδρας με 2-1 από την Φορτούνα Ντίσελντορφ δείχνει ότι θα σώσει τη χρονιά και δεν θα κινδυνέψει να μπει σε σενάρια υποβιβασμού ούσα 12η με 32 βαθμούς. Το περίεργο σενάριο της υπόθεσης με την Ντάρμσταντ είναι ότι έχει την 3η χειρότερη άμυνα με 46 τέρματα και την καλύτερη επίθεση (εκτός της πρώτης τριάδας) με 43 γκολ με μπροστάρη τον 2ο σκόρερ της Zweite Liga Ντούρσουν με 16 γκολ. Η ομάδα του Μάρκους Άνφαγκ δείχνει ότι δεν φοβάται να παίξει ανοιχτό ποδόσφαιρο στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τις καθώς στις 5 τελευταίες μετράει 5/5 goal/goal.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos