Προγνωστικά Τρίτης. Σημεία κόντρα στα προγνωστικά

18 Μαϊος 2021 15:04

Η Όξφορντ υποδέχεται στο «Kassam Stadium» την Μπλάκπουλ στον πρώτο ημιτελικό της βραδιάς για τα προγνωστικά Τρίτης.

Τρομερό φινάλε από την ομάδα του Καρλ Ρόμπινσον με τρεις συνεχόμενες νίκες και έξι στα τελευταία επτά. Εν τέλει “έκλεψε” το τελευταίο εισιτήριο την έσχατη ώρα και δίνει το παρών δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η Μπλάκπουλ στον αντίποδα, με σταθερή πορεία από τον Οκτώβρη και μετά, έκλεισε δίκαια θέση στα πλέι οφ. Μάλιστα τελείωσε τη σεζόν με μόλις δύο ήττες στα τελευταία 22 παιχνίδια!

Στοιχηματικά, η Όξφορντ άνοιξε σε τιμές φαβορί, με τους μπουκ να τη θεωρούν ανώτερη σαν σύνολο. Φυσικά δεν ασπάζομαι τις αποδόσεις, αφού θεωρώ την Μπλάκπουλ σαφώς πιο δουλεμένη ομάδα. Η Όξφορντ μπορεί να έχει την ψυχολογία του δυνατού φινάλε, αλλά πέρα από το επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν έχει άλλα υπέρ της. Αμυντικά ήταν για γέλια φέτος και θεωρώ απέναντι σε ένα σφιχτό σύνολο, όπως οι φιλοξενούμενοι, θα τα βρει μπαστούνια.

Η Νιούπορτ Κάουντι υποδέχεται στο «Rodney Parade» τη Φόρεστ Γκριν στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της League Two. Σταθερή και κυνική θα χαρακτήριζα φέτος τη Νιούπορτ, η οποία βρισκόταν και σε θέσεις απευθείας ανόδου για ένα διάστημα. Η Φόρεστ Γκριν πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά κάνοντας τρομερή υπέρβαση, αν αναλογιστούμε ότι πέρυσι πάλευε για τη σωτηρία.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos