Πρόβα χωρίς πρωταγωνιστές για την Αγγλία

02 Ιουνίου 2021 18:21

Λίγες ημέρες πριν τη σέντρα του Euro 2020, Αγγλία και Αυστρία μετρούν δυνάμεις στο Μίντλεσμπρο με κύριο μέλημα των προπονητών τους να εφαρμόσουν ορισμένα από τα τελικά πλάνα που έχουν στο μυαλό τους με το ελάχιστο ρίσκο.

Αναζητάς καθημερινά μπομπες στοιχημα εκπληξεις να παίξεις;

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν θα έχει σημαντικές μονάδες, τις οποίες θα υπολογίζει στην τελική φάση, αφού οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πάρουν ανάσες λόγω των ευρωπαϊκών τελικών που έπαιξαν πρόσφατα. Οι Αυστριακοί δίνουν φιλικό επιπέδου... Ολλανδίας, αντίπαλο που θα συναντήσουν στον όμιλο του Euro. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αινίγματα της διοργάνωσης, σύνολο που μοιάζει ικανό για να ταράξει τα νερά αλλά όχι με βάση το αγωνιστικό πρόσωπο που έχει δείξει μέσα στο 2021.

Ο Φράνκο Φόντα έχει απουσίες να αντιμετωπίσει, ειδικά στην επίθεση λόγω της μη δυνατότητας συμμετοχής των Αρναούτοβιτς και Ονισίβο. Στο φιλικό με την Αυστρία, λογικά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι εξαιρετικοί Γουάτκινς και Λίνγκαρντ που έμειναν εκτός τελικής αποστολής. Δείχνει τούτο το βάθος που διαθέτει η ομάδα του Σάουθγκεϊτ, από τις πιο ποιοτικές των 24 φιναλίστ. Μεγαλύτερο μειονέκτημα της Αγγλίας είναι το κακό παρελθόν της στα Euro. Λογικό φαβορί είναι ακόμα και σε φιλικό παιχνίδι, σε απόδοση, πάντως, που δεν αξίζει ποντάρισμα. Αντίθετα, το σημείο στους γηπεδούχους μαζί με το Over 2,5 ανεβάζει την αξία και είναι αρκετά πιθανό προς επιβεβαίωση, αφού αναμένεται ανοικτό ματς δίχως σκοπιμότητες

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά για Φιλικά Εθνικών Ομάδων στο Foxbet

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos