Στοίχημα: Γκολ στα γαλανόλευκα, επιθέσεις "φωτιά" στα φιλικά - παρολί στο 16.60!

06 Ιουνίου 2021 15:00

Το κουπόνι της Κυριακής (06/06) είναι γεμάτο από αγώνες διεθνών φιλικών λίγο πριν την έναρξη του Euro.


Το Betarades.gr έχει επιλέξει τέσσερα προγνωστικά σήμερα. Δύο από φιλικές αναμετρήσεις εθνικών χωρών, καθώς και ένα από ματς για την αγγλική Νάσιοναλ στο ποδόσφαιρο. Έχουμε και επιλογή μπάσκετ από την Ισπανία. 

Βρείτε το πλήρες ρόστερ που θα κατεβάσει η Εθνική Γερμανίας στο Euro μαζί με χρήσιμες πληροφορίες στο site μας. Ας προχωρήσουμε στις αναλύσεις μας!

Με τα γκολ στην Εθνική

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από το διεθνές φιλικό που θα διεξαχθεί στις 20:00 στη Μάλαγα ανάμεσα στη Νορβηγία και την Ελλάδα.

Οι Σκανδιναβοί επικράτησαν με 1-0 στην πιο πρόσφατη φιλική αναμέτρησή τους απέναντι στο Λουξεμβούργο. Σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετράνε δύο νίκες. Αυτές ήρθαν επί του Μαυροβουνίου (0-1) και επί του Γιβραλτάρ (0-3), ενώ ηττήθηκαν (0-3) στην έδρα τους από την Τουρκία. Έχουν σκοράρει στους οχτώ από τους δέκα τελευταίους αγώνες τους. Έχουν δεχτεί εφτά γκολ στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους.

Η Ελλάδα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με το Βέλγιο, και αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1. Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1) τις υποχρεώσεις της και για την προκριματική φάση του Μουντιάλ, απέναντι σε Ισπανία και Γεωργία. Η ομάδα του Φαν'τ Σχιπ τρέχει ένα αήττητο σερί εννιά αγώνων, με απολογισμό πέντε ισοπαλίες και τέσσερις νίκες. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, πάντως, δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Η Ελλάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα και μπορεί να τα καταφέρει και απέναντι στη Νορβηγία, που σκοράρει, πάντως, με ευκολία. Θα στηρίξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Ζέσταμα για Euro με τέρματα

Προχωράμε με τη φιλική αναμέτρηση εθνικών που διεξάγεται στις 19:00, με το Λουξεμβούργο να υποδέχεται την Σκωτία.

Από δύο συνεχόμενες ήττες προέρχονται οι γηπεδούχοι, από την Πορτογαλία (1-3) και τη Νορβηγία (1-0). Στο πρώτο τους παιχνίδι, πάντως, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου διέψευσαν όλα τα προγνωστικά και επικράτησαν με 1-0 επί της Βόρειας Ιρλανδίας. Βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου. Η ομάδα του Χολτζ, μάλιστα, έχει καταφέρει να σκοράρει στους δύο από τους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες της.

Η Σκωτία πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο πρόσφατο φιλικό με την Ολλανδία, ισοφαρίστηκε (2-2) όμως ένα λεπτό πριν από τη λήξη. Είναι αήττητη στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη με την Αυστρία (2-2) και το Ισραήλ (1-1), ενώ κέρδισε εύκολα με 4-0 τις Νήσους Φερόες. Έχει πετύχει εννιά γκολ στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση πριν την έναρξη του Euro δείχνει να βρίσκεται η Σκωτία. Σκοράρει εύκολα στα τελευταία παιχνίδια, ενώ στον τομέα αυτό μπορεί να βοηθήσει και το Λουξεμβούργο. Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Η φόρμα της Μπρόμλεϊ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την Αγγλία και τη Νάσιοναλ, όπου για την πρώτη φάση των πλέι οφ ανόδου, η Χάρτλπουλ φιλοξενεί στις 16:30 την Μπρόμλεϊ.

Οι γηπεδούχοι συνέτριψαν με 4-0 στην έδρα τους τη Γουέιμαουθ. Η νίκη, όμως, της Στόκπορτ δεν τους επέτρεψε να τερματίσουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους, έχοντας επικρατήσει στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Μοναδική ήττα αυτή (2-4) από την Μέιντενχεντ. Η άμυνά τους, πάντως, δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, καθώς έχουν δεχτεί γκολ στις έξι από τις εφτά τελευταίες αναμετρήσεις της.

Περίοδο φόρμας διανύει η Μπρόμλεϊ, που μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Με πιο πρόσφατες αυτές επί της Όλντερσοτ (2-3) και Νοτς Κάουντι (1-0). Για να μπει, βέβαια, στα πλέι οφ χρειάστηκε και το... στραβοπάτημα (1-1) της Ρέξαμ απέναντι στη Ντάγκεναμ. Έχει βελτιώσει σημαντικά την ανασταλτική της λειτουργία, έχοντας κρατήσει το μηδέν στους τέσσερις από τους έξι πιο πρόσφατους αγώνες της.

Η Χάρτλπουλ μπορεί να τα πάει καλά στην έδρα της. Ωστοσο, όχι μόνο δεν έχει καταφέρει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να κερδίσει την Μπρόμλεϊ στα δύο παιχνίδια που έδωσαν, αλλά ούτε καν να σκοράρει απέναντι της. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Έτσι θα ποντάρουμε στο Χ2 σε απόδοση 1.90.

"Σφιχτό" ματς στη Μαδρίτη

Κλείνουμε για σήμερα με μπάσκετ και επιλογή από το ισπανικό πρωτάθλημα, για τα ημιτελικά του οποίου η Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρεται εντός έδρας με τη Βαλένθια στις 19:30.

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη αντίσταση η Ρεάλ απέναντι στη Γκραν Κανάρια εκτός και την κέρδισε με 81-75. Αρκετοί είναι οι παίκτες της που θα απουσιάσουν απόψε, μεταξύ άλλων οι Λαπροβίτολα και Αμπάλδε. Δύο φορές κέρδισε τη φετινή σεζόν τη Βαλένθια, ενώ έχασε από αυτή τρεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο τρίτο ματς της σειράς με τη Μπασκόνια στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος πήρε την πρόκριση η Βαλένθια. Μέτα και το 1-1, κερδισε με 78-73 στο γήπεδό της με πρωταγωνιστή τον Κάλινιτς.

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει απουσίες, όμως θεωρούμε πιο ασφαλές να κινηθούμε προς τους πόντους της αναμέτρησης. Δεν περιμένουμε ότι το σκορ θα ξεφύγει σημαντικά και οι ομάδες να έχουν αμυντικό προσανατολισμό. Επομένως, θα επιλέξουμε το Under 162.5 πόντοι σε απόδοση 2.08.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos