Με τον εκτελεστή των πέναλτι στην εκκίνηση

11 Ιουνίου 2021 14:23

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μητσέας

Διάβασε εδώ τα πιο έγκυρα προγνωστικα euro 2021

Εκκίνηση του Euro με ματς περισσότερο να… δεις ως ορεκτικό γι’ αυτά που έρχονται. Σωστό φαβορί η Ιταλία, παρ’ ότι η Τουρκία μοιάζει πολύ επικίνδυνη ομάδα, με λίγα λόγια αποφεύγουμε το σημείο (έτσι κι αλλιώς το διπλό είναι σε αποκρουστικές τιμές) και πάμε σε εναλλακτική επιλογή.

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ

Μία μίνι περιγραφή της εικόνας του παιχνιδιού που περιμένω. Η Ιταλία θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα πιέζει περισσότερο, η Τουρκία θα είναι φουλ παθιασμένη, στο όριο της παράβασης τα δυνατά μαρκαρίσματα και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Εδώ να κάνω μια απαραίτητη παρένθεση πως το ματς γίνεται στο «Olimpico» της Ρώμης και θα έχει γύρω στους 13.000 Ιταλούς. Σίγουρα δεν θα είναι κολαστήριο το γήπεδο των σχεδόν 73.000 θέσεων, αλλά ένα αίσθημα έδρας θα δίνει στην Ιταλία.

Κλείνω την παρένθεση και συνεχίζω από την πιθανή εικόνα του παιχνιδιού. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» θα πατήσει αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή, ένα άγαρμπο μαρκάρισμα δεν είναι απίθανο να γίνει, ο Ολλανδός διαιτητής Ντάνι Μακέλι έχει αποδείξει πως δεν δυσκολεύεται να υποδείξει την «άσπρη βούλα» (0.56 ο μ.ό. του στα συνολικά 36 φετινά ματς που σφύριξε), ενώ υπάρχει και ο VAR να έρθει για βοήθεια αν χρειαστεί.

Ο εκτελεστής της Ιταλίας στα προκριματικά ήταν ο Ζορζίνιο (εκτός από το 6-0 επί του Λίχτενσταϊν που τα εκτέλεσε και τα δύο που κερδήθηκαν ο Κουαλιαρέλα), δεν νομίζω να αλλάξει αυτό απόψε. Μία… στεκιά στο 7.00 για να σκοράρει στην εκκίνηση του Euro.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Euro 2021  στο Foxbet.gr.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos