Ελθέτω η... Βασιλεία σου στο 1.90

25 Ιουλίου 2021 13:08

Πέμπτο φιλικό για τον ΠΑΟΚ, δυνατό τεστ στην έδρα της Φέγενορντ. Αγωνιστική δράση σε Β' Γερμανίας, Βέλγιο, Δανία, Αυστρία, Ελβετία, αλλά και μεταμεσονύκτια στα πρωταθλήματα Βραζιλίας και Αργεντινής.

Εδώ θα βρεις τα πάντα για το στοίχημα!

312. Γκρασχόπερς – Βασιλεία (17:30)

Ιστορική ομάδα η Γκρασχόπερς, επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία έπειτα από δύο χρόνια στην Challenge League και ελπίζει να εδραιωθεί. Δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην προετοιμασία χάνοντας και στα 4 φιλικά που έδωσε.

Η Βασιλεία είναι σε φάση ανάκαμψης και θέλει να αμφισβητήσει τα πρωτεία της Γιουνγκ Μπόις, άφησε καλό δείγμα γραφής στο 3-0 επί της αλβανικής Παρτιζάνι, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Προγνωστικό: Η Βασιλεία θέλει να επιστρέψει στο προσκήνιο και τους τίτλους φέτος. Η Γκρασχόπερς έχει «βαριά φανέλα», όμως υστέρησε στα φιλικά προετοιμασίας και οι φιλοξενούμενοι, λόγω Ευρώπης, είναι σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Ικανοποιητικό το διπλό στο 1.90.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos