Στοίχημα - Τένις: Για την υπέρβαση η Γραμματικοπούλου

30 Αυγούστου 2021 13:05

Ντεμπούτο σε Γκραν Σλαμ θα κάνει απόψε το βράδυ (30/08) ή τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (31/08) η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο 148), καθώς θα αντιμετωπίσει μια παλιά της γνώριμη (0-2 νίκες), την Άνα Μπλίνκοβα (Νο 83) στο US Open.

Γράφει ο Νίκος Καπίρης

Τα κορυφαία προγνωστικα στοιχηματος σημερα

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα αυτό το καλοκαίρι για την 24χρονη, καθώς πριν ένα μήνα κατέκτησε ένα τουρνουά ITF στο Τελάβι της Γεωργίας και χάρη στους βαθμούς που αποκόμισε με τη νίκη στον τελικό μπήκε στα προκριματικά του US Open. Εκεί επικράτησε και στα τρία ματς σε τρία σετ αποκλείοντας τις Μπροντσέτι (Νο 172), Καλίνσκαγια (Νο 137) και Λιάνγκ (Νο 243).

Μόνο με τη συμμετοχή της στο κυρίως ταμπλό εξασφάλισε 75.000 δολάρια (μεικτά), ένα ποσό που θα τη διευκολύνει πάρα πολύ για τη συνέχεια της καριέρας της. Στο αγωνιστικό κομμάτι η Γραμματικοπούλου (Νο 148) θα αντιμετωπίσει μια τενίστρια που παρότι νεότερη (22) έχει περισσότερες παραστάσεις στα κορυφαία τουρνουά. Θα είναι το 15ο Γκραν Σλαμ για τη Μπλίνκοβα και το 5ο στη Νέα Υόρκη. Στις προηγούμενες τέσσερις συμμετοχές της εκεί, η Ρωσίδα δεν πέτυχε κάποια νίκη όμως πήρε σετ απέναντι στη Ναόμι Οσάκα και τη Βέρα Ζβονάρεβα δείχνοντας την ποιότητά της. Το πρώην Νο 3 του κόσμου σε επίπεδο Junior βρίσκεται στο Νο 83 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Ρωσίδα που έχει βελτιώσει αρκετά το σερβίς της, προτιμά τη σκληρή επιφάνεια και θέλει να τελειώνει τους πόντους σύντομα. Διαθέτει αρκετά καλό μπάκχαντ, δεν παρουσιάζει όμως ιδιαίτερη ποικιλία χτυπημάτων. Αναμφίβολα είναι φαβορί (1.44 – 2.75) και το ματς θα κριθεί από τη δική της απόδοση. Αν βρει ρυθμό στο σερβίς είναι ικανή να πιάσει μεγάλες ταχύτητες, αλλά σε μια κακή ημέρα μπορεί να... δωρίσει αρκετούς πόντους.

Η Γραμματικοπούλου διαθέτει ένα σχετικά ασφαλές σερβίς, όχι όμως απειλητικό. Σε περίπτωση που περιορίσει τα αβίαστα λάθη και δεν δώσει πολλά μπρέικ θα έχει πιθανότητες για κάτι καλό. Λογικά θα έχει άγχος, αγωνιζόμενη πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο αλλά μακάρι αυτό να μην την επηρεάσει ιδιαίτερα. Από εκεί και πέρα έχει μια ενόχληση στον ώμο εδώ και μία εβδομάδα, γεγονός που σίγουρα προστίθεται στα αρνητικά δεδομένα. Η Μπλίνκοβα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και το χάντικαπ είναι εφικτό να καλυφθεί.  

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Τένις στοFoxbet.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos