Απόδραση για Σαμπντόρια, Λέστερ, με το G/G στο λονδρέζικο ντέρμπι

19 Σεπτεμβρίου 2021 14:17

Δυνατές μονομαχίες περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα. Στο Λονδίνο αναμετρώνται Τότεναμ και Τσέλσι, από το Ηράκλειο της Κρήτης καλείται να περάσει η ΑΕΚ.

Παίξε νόμιμα στην bwin greece!

596. Τότεναμ – Τσέλσι (18:30)

Πάμε στην Πρέμιερ Λιγκ και το σπουδαίο ντέρμπι του Λονδίνου, Τότεναμ - Τσέλσι. Η Τότεναμ προέρχεται από την πρώτη φετινή της ήττα, στο 3-0 από την Κρίσταλ Πάλας. Έχει ξεκινήσει με 3-0-1 τον φετινό «μαραθώνιο». Μεσοβδόμαδα, αντιμετώπισε τη Ρεν στη Γαλλία για τους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ κι έφυγε με τον βαθμό (2-2). Αγωνίζεται διαρκώς τις τελευταίες εβδομάδες κι αυτό αναγκάζει το τεχνικό τιμ να κάνει αλλαγές. Οι αμυντικοί Σάντσες, Ρομέρο κι ο μέσος Λο Σέλσο δίνονται αμφίβολοι.

Η Τσέλσι προέρχεται από το οριακό 1-0 επί της Ζενίτ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μπλε» μετρούν 3-1-0 στο πρωτάθλημα, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον φορ Λουκάκου. Σημαντικό για τους ίδιους είναι πως μετρούν 5/5 νίκες εκτός σε λονδρέζικα ντέρμπι.

Προγνωστικό: Η Τότεναμ διαθέτει Κέιν, Χιλ και Ντέλε Άλι, παίκτες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω με μία τους ενέργεια. Από την άλλη, η Τσέλσι έχει Λουκάκου και όλα σταματούν εκεί! Θεωρούμε πως αμφότερες θα έχουν τις ευκαιρίες τους, αλλά και το γκολ. Το G/G βρίσκεται στο αξιόλογο 1.98!

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ στο Foxbet!            

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos