Προγνωστικά Κυριακής. «Δικέφαλες» πτήσεις

17 Οκτωβρίου 2021 13:49

Εκκίνηση στα προγνωστικά Κυριακής, νωρίς το απόγευμα στη Τούμπα, οπού ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Super League, τον Βόλο.

Οι δύο ομάδες στρογγυλοκάθονται στη κορυφή με 12 βαθμούς έκαστη, έχοντας μόλις μία ήττα σε πέντε αγώνες. Η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (Βόλος – 11 γκολ ενεργητικό) αντιμετωπίζει την καλύτερη άμυνα (ΠΑΟΚ – 3 γκολ παθητικό), σε ένα ματς όπου οι πρώτοι θα πρέπει να προσαρμόσουν το παιχνίδι τους, αν θέλουν να αποφύγουν την ήττα.

Πάμε και στον άλλο «δικέφαλο αετό» τώρα. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Μαρούσι σε ένα ματς που κλείνει τη δράση της Κυριακής, θέλοντας πάση θυσία τη νίκη. Ο Αργύρης Γιαννίκης αναλαμβάνει μία ομάδα, η οποία είναι όντως καλή επιθετικά (δεύτερη καλύτερη επίθεση με 10 γκολ ενεργητικό), που όμως, μπάζει στα μετόπισθεν (8 γκολ παθητικό). Είναι γνωστό πως ο Ελληνογερμανός παίζει επιθετικά με ασφυκτικό πρέσινγκ και ο προβληματικός στην εκκίνηση Ατρόμητος ίσως φανεί κατώτερος των περιστάσεων στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στο koubanezos.gr.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos