Προγνωστικά Τρίτης. Από Κωνσταντινούπολη ως την Μαδρίτη

19 Οκτωβρίου 2021 14:35

Θα ξεκινήσουμε τα προγνωστικά Τρίτης, με τον δεύτερο όμιλο.

Ξεχωρίζει το Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ, το οποίο αποτελεί και το πιο εμπορικό παιχνίδι της ημέρας. Οι «Ρέντς» προπορεύονται στον όμιλο με 6 βαθμούς ενώ ακολουθεί η Ατλέτικο με 4. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πόρτο με 1 βαθμό και τελευταία είναι η Μίλαν με 0. Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο τους ήταν στους “16” την χρονιά 2019/2020 με την Ατλέτικο να παίρνει την πρόκριση στην παράταση.

Στον τρίτο όμιλο τα πράγματα δείχνουν πιο ξεκάθαρα. Από 6 βαθμούς Ντόρτμουντ και Άγιαξ , χωρίς βαθμό Μπεσίκτας και Σπόρτινγκ. Θα σταθώ στο Μπεσίκτας – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (19:45). Η Μπεσίκτας έχει μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις σε αντίθεση με τους Πορτογάλους, που έχουν μία ήττα στα πέντε τελευταία. Η φόρμα λοιπόν δείχνει Σπόρτινγκ.

Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν ήταν το 2015 σε φάση ομίλων για το Europa League με την Σπόρτινγκ να κερδίζει 3-1 στο γήπεδο, ενώ στην Τουρκία έληξε 1-1. Οπότε αν και μικρή η παράδοση δείχνει και αυτή Σπόρτινγκ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στο koubanezos.gr.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos