Προγνωστικά Τετάρτης. Ξυπνούν μνήμες στην Βαρκελώνη

20 Οκτωβρίου 2021 15:24

Με την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά Τετάρτης.

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες στη La Liga, αυτή την φορά κερδίζοντας με 3-1 εντός έδρας τη μαχητική Βαλένθια και βρίσκεται 7η με 15 βαθμούς. Εκτός συνόρων δεν μπήκε καθόλου καλά αφού έχει 0/2 με Μπενφίκα και Μπάγερ Μονάχου με το ίδιο μάλιστα σκορ (3-0) και βρίσκεται τελευταία στην βαθμολογία. Επιτακτική η ανάγκη για νίκη σήμερα επί της Ντιναμό Κιέβου αφού έχει τον ρόλο του Γολιάθ στο παιχνίδι αυτό, αλλά θυμάμαι ακόμη εκείνο το ιστορικό παιχνίδι του 1997 που ο Δαβίδ την κατατρόπωσε.

Η Λβιφ έκανε το λάθος να προηγηθεί στην έδρα της επί της Ντιναμό Κιέβου και μέχρι το ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν 2-1 με τελικό σκορ 4-1. Ασταμάτητη η Ντιναμό, 1η και αήττητη με 29 βαθμούς και με πρώτο σκόρερ της κατηγορίας τον Τσιγκάνκοφ με 8 γκολ. Στους ομίλους του Champions League δεδομένης της δυσκολίας, έχει 1 βαθμό ως τώρα και είναι 3η. Πλήρης η αποστολή των Ουκρανών.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στο koubanezos.gr.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos