Στοίχημα: Ισχυρή στην έδρα της η Έιμπαρ

22 Οκτωβρίου 2021 14:24

Η αρχή σε νέες αγωνιστικές πολλών πρωταθλημάτων της Ευρώπης γίνεται με τα ματς στο κουπόνι της Παρασκευής (22/10).Έψαξε και βρήκε την πιο αξιόλογη στοιχηματική επιλογή σήμερα το Betarades.gr, που έρχεται από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Μην ξεχνάτε πως θα βρείτε και δυνατά προγνωστικά NBA με επίσκεψη στο site μας. Πάμε να δούμε που ποντάρουμε σήμερα.

Στις 22:00, Έιμπαρ και Καρταχένα κοντράρονται για τη 12η αγωνιστική της Λα Λίγκα 2.

Η έδρα της, όπου μετράει τρεις σερί νίκες, μπορεί να είναι το μεγάλο "όπλο" της Έιμπαρ. Όμως, έδειξε ότι τα καταφέρνει και μακριά από αυτήν, καθώς επικράτησε (0-1) απέναντι στην Τενερίφη. Στα δύο πρόσφατα παιχνίδια της, μάλιστα, κράτησε και ανέπαφη την εστία της. Έβγαλε αντιδραση μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα η Καρταχένα και προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, με τελευταία αυτή (1-0) επί της Σπόρτινγκ Χιχόν. Χάνει μέρος της δυναμικότητάς της μακριά από το γήπεδό της, καθώς ηττήθηκε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Η αποτελεσματικότητα της Έιμπαρ στην έδρα της δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ισπανίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos