Στοίχημα: Παίρνει εκδίκηση η Αταλάντα

02 Νοεμβρίου 2021 13:32

Τρίτη 2/11 σήμερα και το στοιχηματικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα μεγάλα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ που επιστρέφει και πάλι στη δράση.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ αναμετρήσεις για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τη στιγμή που στο κουπόνι υπάρχουν και παιχνίδια σε πολλά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή πρόταση από τα προγνωστικά champions league, που έρχεται από την αναμέτρηση Αταλάντα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Το Σάββατο έσωσε το βαθμό στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάτσιο (2-2) σκοράροντας στις καθυστερήσεις και διατηρήθηκε ισόβαθμη με τη Ρόμα στην 4η θέση της Serie A. Είχε προηγηθεί το διπλό στη Γένοβα με ανατροπή (1-3 τη Σαμπντόρια) και η εντός έδρας "γκέλα" με την Ουντινέζε (1-1), με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στην προκειμένη περίπτωση στις καθυστερήσεις. Πικρή γεύση άφησε στο στόμα του Γκασπερίνι η πρώτη αναμέτρηση με τη Γιουνάιτεντ πριν δύο εβδομάδες στο Μάντσεστερ. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία στο "Θεράμικα" με τη Βιγιαρεάλ (2-2) και η εντός έδρας νίκη με τη Γιουνγκ Μπόις (1-0) για τον 6ο όμιλο. Ισόβαθμη με τους Ισπανούς η Αταλάντα, στο -2 από τη Γιουνάιτεντ και στο +1 από τους Ελβετούς.

Πειστική η απάντηση της Γιουνάιτεντ στην συντριβή από τη Λίβερπουλ, το Σάββατο πέρασε από την έδρα της Τότεναμ (0-3) και συνήλθε κυρίως πνευματικά. Πριν την 5αρα από τη Λίβερπουλ επικράτησε με 3-2 της Αταλάντα, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, με κάκιστη εμφάνιση στο πρώτο μέρος και αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη. Η Γιουνάιτεντ ψάχνει την 150η νίκη της στο Champions League, θα είναι η πρώτη αγγλική ομάδα που θα φτάσει αυτό τον αριθμό και 4η συνολικά στην Ευρώπη, πίσω από τις Ρεάλ, Μπάγερν και Μπαρσελόνα.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Δευτέρας. 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos