Πολύ σκληρή για να χάσει ξανά

09 Νοεμβρίου 2021 13:15

Γράφει ο Hooper

Οι πιο εγκυρεςαναλυσεις αγωνων

Το πιο σημαντικό ματς της ημέρας στο BasketballChampionsLeague διεξάγεται στις 10 το βράδυ στην Ισπανία, όπου κοντράρονται η Μανρέσα με την Καρσίγιακα. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πριν από δύο εβδομάδες στην Σμύρνη, με την ισπανική ομάδα να παίρνει τη νίκη με 67-72 χάρη σε ένα εξαιρετικό σερί στο τελευταίο πεντάλεπτο, καθώς οι Τούρκοι ήταν ακόμα και στο +7 στην τέταρτη περίοδο.

Γενικά, έχω σε μεγάλη εκτίμηση την Καρσίγιακα και τη θεωρώ ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του BasketballChampionsLeague. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό. Το μειονέκτημα για τους Τούρκους είναι ότι δεν θα έχουν στην άκρη του πάγκου τον ΟυφούκΣαρίτσα, καθώς είναι τιμωρημένος, ωστόσο στα θετικά, μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του, έστω και για λίγα λεπτά, ο ΆλεξΤάιους.

Το σημερινό παιχνίδι είναι… τελικός για την πρώτη θέση, η οποία είναι σημαντική σύμφωνα με το φετινό φορμάτ της διοργάνωσης, οπότε πιστεύω ότι η Καρσίγιακα θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στη νίκη. Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει, θεωρώ ότι έχει τα φόντα να φτάσει το ματς στο τέλος. Πάμε, δηλαδή, με το διπλό με το χάντικαπ των 3.5 πόντων να είναι με το μέρος μας.

➥Μανρέσα - Καρσιγιάκα: 2 (+3.5), σε απόδοση 1.95.

Διαβάστε περισσότεραπρογνωστικά στο Foxbet.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos