Στοίχημα: Ντέρμπι με φαβορί σε τιμές διπλασιασμού

02 Δεκεμβρίου 2021 17:51

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές και τα παιχνίδια Κυπέλλου συνεχίζουν να κυριαρχούν στο μεσοβδόμαδα πρόγραμμα και τα πάμε στοίχημα προγνωστικά παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Από το κουπόνι της Πέμπτης (02/12) ξεχωρίζει η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ, από την οποία προκύπτει και η βασική μας πρόταση για σήμερα!

Η Γιουνάιτεντ προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά από την απομάκρυνση του Σόλσκιερ από τον πάγκο της. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Τσέλσι, ένα αποτέλεσμα που μάλλον δεν το άξιζε. Οι "μπλε" κυριάρχησαν από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, είχε μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί, τελικά το έκαναν οι "κόκκινοι διάβολοι" κόντρα στη ροή του αγώνα μετά από λάθος του Ζορζίνιο. Η Τσέλσι ισοφάρισε στη συνέχεια και είχε τις ευκαιρίες για την ανατροπή, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Η Άρσεναλ κλήθηκε να βγάλει αντίδραση μετά από τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Λίβερπουλ, το έκανε κερδίζοντας με 2-0 τη Νιουκάστλ στο Λονδίνο! Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αρτέτα ανέβασε στροφές, βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα απ' το 56' μέχρι το 66' και έβαλε τις βάσεις για την τελική επικράτηση. Δίκαιο το αποτέλεσμα, η Άρσεναλ επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της στο δεύτερο 45λεπτο και η Νιουκάστλ δεν κατάφερε να ακολουθήσει.

Δείτε την πρόταση για το ντέρμπι στο Μάντσεστερ στα Προγνωστικά Αγγλίας αλλά και όλες τις υπόλοιπες προτάσεις της ημέρας!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos