Προγνωστικά Μπάσκετ. Διπλό ποντάρισμα στο ΟΑΚΑ

07 Δεκεμβρίου 2021 15:01

Στα σημερινά προγνωστικά Μπάσκετ, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, κόντρα στο Λαύριο.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη συντριβή στη Μόσχα και έχει μπροστά του τον αγώνα με την Άλμπα, ο οποίος είναι κυκλωμένος για θετικό αποτέλεσμα εδώ και καιρό. Το μυαλό όλων λοιπόν είναι σ’ αυτόν τον αγώνα και ο Πρίφτης αποφάσισε να προστατέψει τους Οκάρο και Παπαπέτρου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ερωτηματικό αποτελεί και η κατάσταση του Μέικον που θα αγωνιστεί, αλλά με μόνο μία προπόνηση. Οι απουσίες στα φόργουορντ δημιουργούν καραμπόλες στις θέσεις των ψηλών. Ο Έβανς θα χρειαστεί να κατέβει στο 4 μαζί με Μαντζούκα και λίγο Κασελάκη. Ο Παπαγιάννης θα πάρει χρόνο με αλλαγή τον Καββαδά. Ο Παναθηναϊκός έχει 6 σερί νίκες μετά την ήττα στην πρεμιέρα και δε θέλει άλλη απώλεια βαθμών.

Το Λαύριο είναι σε κακό φεγγάρι με 4 συνεχόμενες ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πλέον στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο 4-4 και μάλιστα οι 3 νίκες του ήρθαν εκτός έδρας. Στον αγώνα του Super Cup ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 74-61.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos