Στροφή σε Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

31 Δεκεμβρίου 2021 16:42

Οι επιλογές είναι περιορισμένες στο κουπόνι του στοιχήματος για την τελευταία ημέρα του 2021, αλλά πάλι κάτι «βγήκε». Στροφή σε Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Monopoly live casino: Η καζινική έκδοση του αγαπημένου παιχνίδιού.

112. Αλ Ιτιφάκ - Αλ Φαϊχά (16:35)

Μεταφερόμαστε στη Σαουδική Αραβία και τον αγώνα της 9ης Αλ Ιτιφάκ με την 7η Αλ Φαϊχά. Τέσσερις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν τρεις νίκες και τρεις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους. Πάντως, η Αλ Ιτιφάκ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να βγάλει αντίδραση, καθώς στην τελευταία αναμέτρηση (φωτογραφία του άρθρου) υπέστη οδυνηρή ήττα βάσει εξέλιξης, καθώς μέχρι το 71' βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Αλ Ιτιχάντ, αλλά δέχθηκε τρία γκολ σε διάστημα δεκατεσσάρων λεπτών (71', 82', 85') και έχασε «δικό» της ματς με 3-2.

➥ Η Αλ Φαϊχά έχει τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα και μόλις 1 γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς. Η Αλ Ιτιφάκ βρίσκεται σε ανοδική πορεία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.85.

117. Αλ Ουάχντα - Αλ Τζαζίρα (17:30)

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η 2η Αλ Ουάχντα υποδέχεται την 5η Αλ Τζαζίρα για τη 12η αγωνιστική. Είναι ένα ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα, αλλά μέχρι στιγμής οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο -10 από την πρωτοπόρο Αλ Αΐν και οι φιλοξενούμενοι 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Μάλιστα, η Αλ Ουάχντα προέρχεται από την πρώτη ήττα της σεζόν, χάνοντας εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από την Αλ Ιτιχάντ Κάλμπα, δεχόμενη και τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (είχε προηγηθεί στο 18').

➥ Η Αλ Ουάχντα έχει προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά η πρωταθλήτρια Αλ Τζαζίρα διαθέτει εξαιρετικές μονάδες στην επίθεση και δύσκολα θα μείνει «άσφαιρη». Περιμένουμε παιχνίδι με γκολ και επιλέγουμε το Over 3 με απόδοση 2.05.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+*

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos