Στοίχημα: Βροχή τα γκολ στη La Liga

21 Ιανουαρίου 2022 15:36

Ανεβασμένοι είναι οι ρυθμοί στο κουπόνι της Παρασκευής (21/01), με τους πολλούς αγώνες που περιλαμβάνει να είναι μια εισαγωγή για το πλούσιο πρόγραμμα που ακολουθεί το Σαββατοκύριακο.

Το Betarades.gr επιστρέφει με την πρόταση της ημέρας, που προκύπτει από το πρωτάθλημα της ανώτερης κατηγορίας της Ισπανίας και την αναμέτρηση της Εσπανιόλ με την Μπέτις. Πέρα από αθλητικό στοίχημα, στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τυχερά παίγνια, όπως αυτά στο pame stoixima casino live. Προχωράμε στην ανάλυση του προγνωστικού μας παρακάτω.

Στις 22:00, η Εσπανιόλ υποδέχεται την Μπέτις στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της La Liga.

Δεν διανύει περίοδο φόρμας η Εσπανιόλ, που προέρχεται από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη. Γλίτωσε, μάλιστα, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων την ήττα από την Κάντιθ, με το γκολ του ηγέτη της, Ντε Τομάς. Ο προπονητής Μορένο προβληματίζεται για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του, που έχει δεχτεί εφτά γκολ στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες. Η νίκη στο ντέρμπι με τη Σεβίλλη και η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου έδωσε ψυχολογία στην Μπέτις. Συνέτριψε με 4-0 την Αλαβές για το πρωτάθλημα και δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 37 τέρματα. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες στην άμυνα των "παπαγάλων", οι οποίοι, όμως, έχουν σε εξαιρετική κατάσταση τον Ντε Τομάς, που πέτυχε 3 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Δείτε τη σημερινή επιλογή στα Προγνωστικά Ισπανίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής! 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos