Προγνωστικά Μπάσκετ. Φαβορί του 2.82; Θα το εκμεταλλευτούμε

23 Ιανουαρίου 2022 13:17

Την Γκέντινγκεν υποδέχεται η Μιντελντόσιτερ, στα προγνωστικά Μπάσκετ.

Επιτέλους νίκη για την Μιτελντόιτσερ η οποία, κέρδισε την Όλντενμπουργκ με 87-82. Όπως έχω ξαναγράψει δείχνει διάθεση για βελτίωση και οι διοικούντες δεν θα την αφήσουν να πέσει κατηγορία. Αυτή η νίκη ήταν ανάσα καθώς, ξεκόλλησε για λίγο από τις τελευταίες θέσεις. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μόρις με 20 πόντους ενώ, ο νεοφερμένος φόργουορντ Άπσο συνέχισε τις υψηλές πτήσεις με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ δείχνοντας ότι ήρθε για να βοηθήσει σημαντικά τη Μιτελντόιτσερ.

Από την άλλη, η Γκέτινγκεν ξεκουράστηκε αφού η αναμέτρηση με τους Σκαιλάινερς αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στις τάξεις της ομάδας από τη Φρανκφούρτη. Τελευταίο της παιχνίδι ήταν η ήττα από την Κέμνιτζ με 86-87. Η ήττα ήρθε λόγω ενός αναπάντητου σερί με 12-0 της Κέμνιτζ στα τελευταία 3 λεπτά. Για άλλο ένα παιχνίδι ο Καμάρ Μπάλντουιν έπαιζε μόνος του και ήταν ο μόνος διψήφιος με 35 πόντους.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στο koubanezos.gr.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos