Προγνωστικά μπάσκετ, ποντάρισμα στο 2.15

12 Φεβρουαρίου 2022 14:51

Στις 20:00, η Λάρισα φιλοξενεί την ΑΕΚ στο κλειστό της Νεάπολης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μία εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με 86-90.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού, μετά και τις προσθήκες των Μούντι και Μάριτς στο ρόστερ της, δείχνει σαφώς ενισχυμένη και ικανή να παλεύει όλα τα παιχνίδια που δίνει με ισάξιες ή ακόμα και ανώτερες ομάδες στην έδρα της.

Το ρόστερ της Θεσσαλικής ομάδας είναι αξιοπρεπές και διαθέτει αρκετό βάθος. Στην περιφέρεια, Μούντι και Χάντσον είναι τα πρώτα βιολιά στην επίθεση, ενώ στους ψηλούς το δίδυμο Κρουμπάλι-Μάριτς είναι πολύ δυνατό, με τον ένα να συμπληρώνει τον άλλο. Επιπλέον, παίκτες όπως οι Τσαϊρέλης, Ζάρας και Παπαντωνίου προσθέτουν και εμπειρία στη Λάρισα.

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: αφιέρωμα στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων, Τσέλσι - Παλμέιρας

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό. Χθες βρέθηκε θετικό στον Covid-19 ακόμα ένα μέλος της ομάδας. Ο προπονητής της «Ένωσης», Στέφανος Δέδας, ανέφερε πως αστάθμητοι παράγοντες επηρέασαν το πλάνο του και πως θέλει να ελπίζει ότι το παιχνίδι με τη Λάρισα θα είναι το τελευταίο που η ομάδα του θα παραταχθεί με χτυπητές αδυναμίες.

Το ρόστερ της ΑΕΚ είναι περιορισμένων δυνατοτήτων όταν απουσιάζουν σημαντικοί παίκτες για εκείνη. Κάθε απόδοση άνω του 2.00 είναι αποδεκτή…

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά μπάσκετ στο Koubanezos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos