Στήριξη στη Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ, σκοράρουν και οι δύο στη Μπουντεσλίγκα

06 Απριλίου 2022 16:44

Επιβεβαιώθηκαν χθες τα φαβορί στα πρώτα ματς των προημιτελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τη Μάντσεστερ Σίτι να επικρατεί κόντρα στην Ατλέτικο (1-0) και τη Λίβερπουλ να φεύγει με το «διπλό» από τι Λισαβόνα, ενάντια στην Μπενφίκα (1-3).

Απόψε, η Τσέλσι «φιλοξενεί» τη Ρεάλ, ενώ η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Μπάγερν. Για την Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Βερολίνο την Άλμπα, ενώ δράση υπάρχει και στη Μπουντεσλίγκα.

Όσα πρέπει να μάθετε για την φονμπετ

736. Άουγκσμπουργκ - Μάιντζ (19:30)

Εξ αναβολής ματς για την 26η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η Άουγκσμπουργκ προέρχεται από νίκη-ανάσα επί της Βόλφσμπουργκ (3-0). Δεύτερο τρίποντο στα τρία τελευταία ματς και πήρε αέρα τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μάιντζ αδικείται από το «Χ» με την Γκλάντμπαχ. Μόνο με νίκη απόψε θα μπορεί να συνεχίζει να ελπίζει σε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βέβαια εκτός έδρας αγνοεί το διπλό εδώ και 8 εξόδους (0-2-6).

➥ Η Άουγκσμπουργκ είναι δυνατή εντός, όμως η Μάιντζ είναι ανώτερη ομάδα. Περιμένουμε ισορροπημένο ματς, αλλά με γκολ εκατέρωθεν. Το G/G πληρώνει 1.75.

102. Βιγιαρεάλ - Μπάγερν (22:00)

Η Βιγιαρεάλ έκανε το κόλπο γκρόσο στον προηγούμενο γύρο, αποκλείοντας τη Γιουβέντους, μάλιστα με εκτός έδρας θρίαμβο (3-0). Πάντως δεν είναι σε καλή κατάσταση η ισπανική ομάδα, προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα από την ουραγό της Πριμέρα, Λεβάντε, παίζοντας μάλιστα με βασικούς. Η Μπάγερν ήταν εντυπωσιακή στη ρεβάνς της φάσης των «16» κόντρα στη Σάλτσμπουργκ (7-1), το ίδιο και στο πρόσφατο ματς στην Μπουντεσλίγκα (4-1 τη Φράιμπουργκ), όπου όμως έκανε.. γκάφα (έπαιξε για 15 δευτερόλεπτα με 12 παίχτες) και κινδυνεύει να το χάσει στα «χαρτιά». Δεν έχουν σημαντικές απουσίες οι δύο ομάδες.

➥ Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο ζευγάρι, ωστόσο η αδυναμία της Μπάγερν να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της μάς επιτρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση του διπλού συνδυάζοντάς το με γκολ. Το combo 2 &over 2,5 πληρώνει 2.05.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos