Στοίχημα: Με έδρα και παράδοση η Μαγιόρκα

19 Απριλίου 2022 15:23

Σε Αγγλία και Ισπανία στρέφεται σήμερα Τρίτη (19/04) το ενδιαφέρον, τη στιγμή που δράση έχουμε στα Κύπελλα Ιταλίας και Γερμανίας.

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση για στοίχημα που ξεχωρίζει, που έρχεται από τη Λα Λίγκα και την αναμέτρηση Μαγιόρκα - Αλαβές, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

33η Αγωνιστική στη Λα Λίγκα με τις Μαγιόρκα και Αλαβές να δίνουν σκληρή μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Στη 18η θέση οι γηπεδούχοι γνώρισαν την προηγούμενη αγωνιστική βαριά ήττα με 3-0 από την Έλτσε, που ήταν η όγδοη στα εννέα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσει σήμερα να αξιοποιήσει την έδρα της η Μαγιόρκα, τη στιγμή που εντός έδρας έχει καλή παράδοση κόντρα στην Αλαβές, επί της οποίας παραμένει αήττητη από τη σεζόν 1974-75.

Στην τελευταία θέση με 25 βαθμούς η Αλαβές, πήρε νίκη - ανάσα με 1-0 κόντρα στη Βαγιεκάνο την προηγούμενη αγωνιστική, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί επτά αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, από την άλλη η Μαγιόρκα βγάζει δυναμική στα εντός έδρας ματς, θα έχει την υπεροχή και περιμένουμε πως θα φτάσει στη νίκη στον "τελικό" παραμονής.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας! 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos