Στοίχημα: Με το μομέντουμ και το κίνητρο της Κάντιθ

21 Απριλίου 2022 13:58

Περιορισμένο σε παιχνίδια το σημερινό κουπόνι της Πέμπτης (21/04), το ενδιαφέρον στρέφεται σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα Ντιβιζιόν αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από την αναμέτρηση Κάντιθ - Αθλέτικ Μπιλμπάο και την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στη fonbet.

33η Αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Κάντιθ να συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική και έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο αποψινό παιχνίδι. Βρίσκεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, γνωρίζει πως δεν έχει περιθώρια λάθους, στην έδρα της παρουσιάζει θετικό πρόσωπο, καθώς παραμένει αήττητη στα 5/6 πιο πρόσφατα ματς. 

Από την πλευρά της η Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-0 από τη Θέλτα εντός έδρας, ενώ έχει πανηγυρίσει μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αντίθετα οι γηπεδούχοι έχουν το μομέντουμ και αγωνίζονται με ισχυρό κίνητρο και έχουν σήμερα τον πρώτο λόγο για τη νίκη. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos