Στοίχημα: Συνθήκες για γκολ στο "Ζοφρουά Γκισάρ"

29 Μαϊος 2022 14:03

Μπορεί τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να έφτασαν στο τέλος τους, ωστόσο η δράση παραμένει αμείωτη στο κουπόνι της Κυριακής (29/05) με πληθώρα αναμετρήσεων.

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, που έρχεται από τη Γαλλία και την αναμέτρηση Σεντ Ετιέν - Οσέρ. Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε μεταγραφές ομάδων για όλα τα πρωταθλήματα και Ολυμπιακός Μεταγραφές. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε για σήμερα.

Την Οσέρ στο "Ζοφρουά Γκισάρ" αντιμετωπίζει η Σεντ Ετιέν σε αγώνα ρεβάνς για τα μπαράζ ανόδου / παραμονής στην Α' Γαλλίας, με τις δύο ομάδες να έχουν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Σεντ Ετιέν που συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πανηγύρισε μόλις μια νίκη στα 12 τελευταία παιχνίδια. Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στα μετόπισθεν, δέχτηκε γκολ και στα 11 πιο πρόσφατα ματς.

Από την άλλη η Οσέρ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ιδανικά την έδρα της στο πρώτο μεταξύ τους ματς, το 1-1 είναι σκορ που δεν τη βολεύει, είναι αναγκασμένη να ψάξει σήμερα το κάτι παραπάνω αν θέλει να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Η Σεντ Ετιέν είναι ομάδα με πολλά αμυντικά προβλήματα, η Οσέρ είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει το γκολ και μπορεί να το βρει, τη στιγμή που το αμφίσκορο επιβεβαιώθηκε στα 10/11 τελευταία παιχνίδια της Σεντ Ετιέν. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν!

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos