Για το 3/3 η Ελλάδα κόντρα στην Κύπρο!

09 Ιουνίου 2022 17:12

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Κύπρο, στο πρώτο της εντός έδρας ματς για το NationsLeague, και στοχεύει στην 3η της νίκη σε ισάριθμα ματς. Μάλιστα, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τον κόσμο να έχει σχεδόν εξαντλήσει τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Όλες οι πληροφορίες για το pamestoixima app

164. Ελλάδα - Κύπρος (21:45)

Στο πλαίσιο του 2ου ομίλου της Γ' κατηγορίας του Nations League, η Ελλάδα φιλοξενεί την Κύπρο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το οποίο αναμένεται να γεμίσει μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο θεσμό. Η Εθνική κάνει μία νέα αρχή με τον ΓκουστάβοΠογέτ και έχει 2/2 νίκες με το ίδιο σκορ (1-0) και τον ίδιο σκόρερ (Τάσο Μπακασέτα) κόντρα σε Βόρεια Ιρλανδία και Κόσοβο, αντίστοιχα. Πλέον, δίνει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της στο γκρουπ και το τρία στα τρία είναι η επιθυμία της ομάδας, αλλά και ένας εφικτός στόχος κόντρα σε μία αδύναμη αντίπαλο.

➥ Η Κύπρος θα παίξει μαζική άμυνα και η Ελλάδα μπορεί να τη διασπάσει, χωρίς να ξεφύγει το σκορ. Ποντάρισμα στο σημείο 1 και το Under 3,5 σε απόδοση 1.74.

168. Πορτογαλία - Τσεχία (21:45)

Η Πορτογαλία και η Τσεχία οδηγούν την κούρσα στο 2ο γκρουπ της Α' κατηγορίας του Nations League και κοντράρονται στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» για την πρωτιά, έχοντας από τέσσερις βαθμούς ύστερα από δύο αγωνιστικές. Οι Ίβηρες προέρχονται από το εμφατικό 4-0 επί της Ελβετίας στο ίδιο γήπεδο, ενώ οι Τσέχοι ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Ισπανία στην Πράγα, κρατώντας τη νίκη στα χέρια τους μέχρι το 90ό λεπτό.

➥ Η Πορτογαλία είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει στα γκολ με την Εθνική ομάδα της χώρας ύστερα από πέντε αγώνες, ενώ η Τσεχία σκοράρει, αλλά δέχεται φάσεις. Μάλιστα, σε αυτό το ματς αναμένεται να πάρει «ανάσες» ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ. Ποντάρισμα στο Over 3,5 σε απόδοση 2.85.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Ε.Ε.Ε.Π.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos