Ισορροπία στο ντέρμπι της Βραζιλίας και G/G στην Αργεντινή

20 Ιουνίου 2022 15:40

«Φτωχά» και πάλι τα πράγματα από άποψη αγώνων, ωστόσο η συντροφιά της Βραζιλίας και της Αργεντινής καλά κρατάει. Λεπτές ισορροπίες στο ντέρμπι Σάο Πάουλο – Παλμέιρας, εξ ου και περιμένουμε να μην προκύψει νικητής, ενώ οι ανεβασμένες Nιούελς Ολντ Μπόις και Αρχεντίνος Τζούνιορς μπορούν να μας χαρίσουν θέαμα.

Όσα οφείλετε να γνωρίζετε για τη βετ365

824. Σάο Πάουλο – Παλμέιρας (20/6 02.00)

Συνεχίζουμε με ντέρμπι στη Βραζιλία. Η Σάο Πάουλο προέρχεται από ήττα 1-0 στην έδρα της Μποταφόγκο, αποτέλεσμα που έβαλε «στοπ» σε σερί αήττητων αγώνων (είχε 5-4-0). Με 18 βαθμούς έως τώρα, είναι στην πρώτη 12άδα, αλλά έχει βλέψεις και για πιο ψηλά. Ο φορ Καλέρι είναι ο παίκτης που κινεί τα νήματα στην επίθεση. Απόψε όμως αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Από την άλλη, η Παλμέιρας δείχνει ασταμάτητη. Φιγουράρει δικαίως στην κορυφή (7-4-1 έως τώρα) και με νίκη θα φτάσει και πάλι στο +3 από την Κορίνθιανς. Δεν θα είναι τόσο εύκολο το παιχνίδι, μιας και η Σάο Πάουλο θέλει να αντιδράσει. Ισορροπία στο ζευγάρι, ποντάρουμε στο «Χ» και παίρνουμε απόδοση 3.15.

826. Nιούελς Ολντ Μπόις – Αρχεντίνος Τζούνιορς (20/6 03.30)

Στην Αργεντινή, η Νιούελς βρίσκεται σε καλή κατάσταση και με σερί 2-1-0, κοιτάζει την κορυφή της βαθμολογίας. Στο πιο πρόσφατο ματς κέρδισε 1-0 εκτός την Ταγέρες, δείχνοντας για ακόμη μία φορά να μην φοβάται (είχε μάλιστα και χαμένο πέναλτι). Χωρίς τον βασικό αμυντικό Λέμα θα αγωνιστεί απόψε. Η Αρχεντίνος πήρε το ντέρμπι με την Ιντεπεντιέντε (2-1) και μετράει 2/3 νίκες στο ξεκίνημα της 2ης φάσης. Σε ανοδική τροχιά και αυτή, θα τα δώσει όλα για να φτάσει σε νίκη που θα τη φέρει στην 1η θέση του πίνακα. Δυνατή η μία εντός έδρας, πειστικές εμφανίσεις η δεύτερη, το G/G θα αποτελέσει τη βασική μας επιλογή και μάλιστα σε εξαιρετική απόδοση (2.00).

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos