Στοίχημα: Με την αύρα του "La Bombonera"

24 Ιουνίου 2022 13:49

Ενδιαφέρουσες επιλογές προσφέρει το κουπόνι της Παρασκευής (24/06) με τους αγώνες που περιλαμβάνει.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα που ξεχώρισε το Betarades.gr έρχονται από την ανώτερη κατηγορία της Αργεντινής και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Ουνιόν. Ακολουθεί η πλήρης ανάλυση για το δυνατό σημείο της ημέρας πιο κάτω.

 Στις 03:30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, η Μπόκα Τζούνιορς φιλοξενεί την Ουνιόν Σάντα Φε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α' Αργεντινής.

 Περίοδο φόρμας διανύει η Μπόκα Τζούνιορς, που κέρδισε τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, με πιο πρόσφατο αυτό (1-3) στην έδρα της Μπαράκας Σεντράλ. Σκοράρει με ευκολία, έχοντας σημειώσει οχτώ γκολ στις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις. Ακόμη, είναι πολύ δυνατή στο "La Bombonera", όπου μετράει τρεις σερί νίκες. 

 Από εντός έδρας συντριβή (1-5) από τη Ρίβερ Πλέιτ προέρχεται η Ουνιόν Σάντα Φε. Τα πάει, πάντως, καλά μακριά από το γήπεδο της, όπου έχει σκοράρει στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της. Έχει, όμως, αρνητική παράδοση στα εκτός έδρας ματς με την αντίπαλο της. Με το μυαλό στις διεθνείς διοργανώσεις, Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα, αντίστοιχα, οι δύο αντίπαλοι. Η Μπόκα Τζούνιορς, πάντως, είναι, ακόμα και με τις αλλαγές που θα κάνει ο Μπατάλια, καλύτερη ομάδα και μπορεί να τα καταφέρει.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos