Ποντάρισμα στο 2.15 του Ντόντσιτς και στο λάτιν αουτσάιντερ

30 Ιουνίου 2022 13:30

Η «πάνοπλη» Σλοβενία υποδέχεται την Κροατία για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ, ενώ, στη Λατινική Αμερική, η Φορταλέζα «φιλοξενεί» την Εστουδιάντες, για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η λεπτομερής αξιολόγηση της στοιχιμαν

5246. Σλοβενία – Κροατία (21:15)

Στον 3ο όμιλο, η Σλοβενία κινδυνεύει να μείνει εκτός μετά τις δύο ήττες που υπέστη από τη Φινλανδία κι αναγκάστηκε να... επιστρατεύσει τους NBAers, Ντόντσιτς, Ντράγκιτς, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στη νίκη 90-71 επί της Ιταλίας, σε φιλικό. Ουραγός στο γκρουπ η Κροατία (Σουηδία, Φινλανδία, οι άλλες ομάδες), μονόδρομος η νίκη, έχει κι αυτή καλέσει τα αστέρια της (Μπογκντάνοβιτς, Ζούμπατς, Χεζόνια, Ζίζιτς). Περιμένουμε τον Ντόντσιτς να πρωταγωνιστήσει και να σημειώσει τουλάχιστον 24 πόντους, επιλογή που ποντάρουμε στο 2.15.

660. Φορταλέζα – Εστουδιάντες (1/7, 03:30)

Στη φάση των «16» είναι και το Λιμπερταδόρες. Η Φορταλέζα αν και «πρωτάρα» στη διοργάνωση, τερμάτισε στη 2η θέση του ομίλου της και πήρε το εισιτήριο για τα νοκ άουτ, αν και στο πρωτάθλημα Βραζιλίας... υπολειτουργεί, κινδυνεύοντας με υποβιβασμό. Η Εστουδιάντες ηττήθηκε στα δύο πιο πρόσφατα ματς για τη λίγκα της Αργεντινής, από Ιντεπεντιέντε (2-1 εκτός), Νιούελς (2-0 εντός), όμως διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία στη διοργάνωση, ενώ δηλώθηκαν στη λίστα οι νεοφερμένοι Ροσέιγερ, Πελεγκρίνι, Ερέντια. Ποντάρουμε στο 2.45 του διπλού, με DNB.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos