Στοίχημα: "Πληρώνουν" τα γκολ στο Champions League

20 Ιουλίου 2022 15:29

Εξαιρετικά κύλησε η χθεσινή ημέρα, επιβεβαιώθηκαν και τα δύο προγνωστικά του Betarades.gr από τα προκριματικά του Champions League.

Η Κάραμπαγκ κέρδισε με 3-2 τη Ζυρίχη και επαλήθευσε τον άσσο στο 2.15, ενώ το Goal / Goal στο Μίντιλαντ - ΑΕΚ Λάρνακας (1-1) μας χάρισε ακόμη ένα ταμείο σε απόδοση 2.35.

Τα παιχνίδια για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ξεχωρίζουν και στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Τετάρτης (20/07). Από ελληνικής πλευράς, στη "μάχη" ρίχνεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στη Χάιφα την Μακάμπι με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Ανέτοιμες και οι δύο ομάδες, περιμένουμε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερα καλό ρυθμό, στο οποίο θα κυριαρχήσει η σκοπιμότητα. Προκυπτει ενδιαφέρουσα πρόταση, σε άκρως ελκυστική απόδοση μάλιστα, η οποία "πληρώνει" κάτι παραπάνω από 2.00.

Μία ακόμη επιλογή από τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έρχεται από την αναμέτρηση Φερεντσβάρος - Σλόβαν Μπρατισλάβας. Εδώ η αξία βρίσκεται στα γκολ! Οι τέσσερις συνολικά προτάσεις που διάλεξε το Betarades.gr ολοκληρώνονται με αγώνες από τα προκριματικά του Conference League, στο οποίο υπάρχει επίσης δράση απόψε, και από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας που μας κρατά "συντροφιά" ολόκληρο το καλοκαίρι!

Δείτε στην κατηγορία Προγνωστικά Ποδοσφαίρου όλες τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos