Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο Ντράμεν

24 Ιουλίου 2022 12:40

Γεμάτο ευκαιρίες και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι της Κυριακής (24/07) και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Νορβηγία και την αναμέτρηση Στρομσγκόντσετ - Χαμ Καμ, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών και στο vista bet app.

Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας πρόταση.

15η αγωνιστική στην Eliteserien Νορβηγίας με τη Στρομσγκόντσετ να υποδέχεται τη Χαμ Καμ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από το 0-0 κόντρα στην Οντ, είχε προηγηθεί η ήττα από την Άαλεσουντ με 1-0, συνολικά πανηγύρισαν μια νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Η Στρομσγκόντσετ βρίσκεται στην 6η θέση μετά το πέρασμα 14 αγωνιστικών, αναζητά σήμερα αντίδραση και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την έδρα της, όπου κέρδισε τα 4/5 πιο πρόσφατα ματς για το πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της η Χαμ Καμ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 2-0. Έβαλε έτσι τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στη 10η θέση της κατάταξης. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο εντός έδρας, ωστόσο η Χαμ Καμ είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο και σκοράρει φέτος σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ και καλό ρυθμό. 

Δείτε στην κατηγορία Προγνωστικά Ποδοσφαίρου όλες τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr! 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos