Με τα γκολ στις ελληνικές μάχες

27 Ιουλίου 2022 14:48

Ο Άρης αντιμετωπίζει ξανά την Γκόμελ, έχει εξασφαλίσει όμως ουσιαστικά την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κόνφερενς. Ενδιαφέρον φυσικά προσελκύει και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Χάιφα, όπου η κατάσταση παραμένει «ρευστή».

Όσα πρέπει νια ξέρετε για τα τηλεοπτικα δικαιωματα της SuperLeague

682. Γκόμελ – Άρης (21:00)

Το παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητα να διεξάγεται στην έδρα του Άρη, με τυπικά γηπεδούχο την Γκόμελ και χωρίς οπαδούς. Βέβαια, ως προς το ποια ομάδα θα προκριθεί δεν υπάρχει καμία αγωνία, καθώς η ελληνική ομάδα ήταν καταιγιστική πριν από μία εβδομάδα στο ίδιο γήπεδο και επικράτησε με 5-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Πιθανόν να κάνει ορισμένες αλλαγές ο κόουτς Μπούργος, ενώ ο αντίστοιχος της Γκόμελ, στις δηλώσεις του έδειξε να πιστεύει ακόμα στην... πρόκριση. Ο Άρης έχει τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά και το πιθανότερο είναι να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα παραπάνω από μία φορές. ίσως βοηθήσει και η Γκόμελ, όπως στο πρώτο ματς κι έρθει το Over 2,5, που έχει απόδοση 1.80.

691. Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα (22:00)

. Το 1-1 του Ισραήλ αφήνει γλυκόπικρη γεύση και στις δύο ομάδες, καθώς η Μακάμπι ήταν καλύτερη και είχε αρκετές ευκαιρίες (τετ α τετ, δύο ακυρωθέν γκολ, δοκάρι μεταξύ άλλων), ωστόσο χρειάστηκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις για να αποφύγει την ήττα. Από την άλλη ο Ολυμπιακός πάνω που πίστευε πως θα έφευγε με ένα διπλό-μισή πρόκριση, περιορίστηκε με το «Χ». Φαβοριτίζεται έντονα απόψε, όμως η ισραηλινή ομάδα έδειξε πολύ επικίνδυνη. Ποντάρουμε στην επανάληψη σκηνικού του πρώτου αγώνα, ελπίζοντας να μην χρειαστεί να φτάσει το ματς στο 90+ για να επιβεβαιωθεί το καλοπληρωμένο 2.05 του G/G.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν | 21+

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos