Γεμάτη τιμωρίες, αλλά με πείσμα και σύμμαχο τη ζέστη

28 Ιουλίου 2022 14:41

Ημέραγεμάτη… ConferenceLeagueησημερινή, με 46 συνολικά αναμετρήσεις στα πλαίσια του 2ου προκριματικού γύρου.

Ο Άρης χθες προκρίθηκε και τυπικά στον 3ο προκριματικό, νικώντας και στο δεύτερο μεταξύ τους ματς την Γκόμελ. Ο Ολυμπιακός απογοήτευσε, χάνοντας με 4-0 στο Φάληρο από τη Χάιφα, αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ, θα συνεχίσει στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα. Σήμερα, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κινδυνεύει άμεσα με πρόωρο αποκλεισμό, υποδέχεται τη Λέφσκι Σόφιας.

Η αναλυτική αξιολόγηση της στοιχιμαν

Η στήλη του Κωστή Μητσέα επικεντρώνεται σε μια αναμέτρηση που λαμβάνει χώρα στο Μαυροβούνιο.

Γράφει για το Foxbet, ο Κωστής Μητσέας

Μπουντούτσνοστ–Μπρέινταμπλικ: 1, στο 2.50

Η νίκη 2-0 της Μπρέινταμπλικ στο πρώτο παιχνίδι τής δίνει τεράστιο αβαντάζ ενόψει της αποψινής ρεβάνς. Διαβάζοντας όμως το ρεπορτάζ της ανάλυσης (δείτε εδώ) και ψάχνοντας λίγο ακόμα φαίνεται να έγιναν… πραγματάκια για να έρθει αυτό το σκορ. Οι Μαυροβούνιοι είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία και από τους αντιπάλους, τη συμπεριφορά την οποίων τη θεώρησαν προκλητική με την ανοχή του Ουκρανού ρέφερι. Το αποτέλεσμα ήταν να «τσιμπήσουν» να δεχθούν δύο κόκκινες κάρτες και να παίξουν στο τελευταίο εικοσάλεπτο με διπλό αριθμητικό μειονέκτημα, κάτι που έφερε και τα δύο γκολ στο φινάλε (στο 88’ το πρώτο και στις «βαθιές» καθυστερήσεις το δεύτερο).

Μετά το ματς, μάλιστα, ακολούθησαν… αγκαλιές των παιχτών (δείτε τη φωτό), ενώ κόκκινη πήρε και ο τεχνικός της Μπούντουτσνοστ και θα λείψει απόψε από τον πάγκο. Επίσης, μέρος της κερκίδας θα είναι κλειστό, λόγω τιμωρίας από την ΟΥΕΦΑ για… αμαρτίες στον προηγούμενο γύρο. Της… τιμωρίας γίνεται. Παρ’ όλα αυτά επικρατεί ένας ξεσηκωμός στις τάξεις της. Μέχρι και ανακοίνωση στο σάιτ της ομάδας ανέβηκε, που καταδικάζει μεν τη συμπεριφορά των παιχτών της, ωστόσο τους έδωσε ελαφρυντικά για τη συμπεριφορά που έτυχαν. Βγαίνει ένα πείσμα για απόψε…

Η Μπρέινταμπλικ στο ματς πρωταθλήματος που ακολούθησε έπαθε εν μέρει το ίδιο με την Μπούτντουτσνοστ. Δέχθηκε αποβολή στο 10’ και αναγκάστηκε να παίξει για μεγάλο χρονικό διάστημα με αριθμητικό μειονέκτημα, αγωνιζόμενη μάλιστα με τη βασική ενδεκάδα, καθώς είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας και φυσικά ο τίτλος είναι ο Νο 1 στόχος της. Αυτό σημαίνει έξτρα επιβάρυσνη. Βάζοντας στην εξίσωση πως αυτή τη φορά είναι εκείνη που έπρεπε να κάνει το πολύωρο ταξίδι, αλλά και τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο Μαυροβούνιο και δεν είναι συνηθισμένοι οι Ισλανδοί, τότε ίσως πάμε σε… θρίλερ το βράδυ. Τα δύο γκολ δεν καλύπτονται εύκολα, ωστόσο θεωρώ η Μπούντουτσνοστ θα εξαντλήσεις τις πιθανότητές της και θα τη στηρίξω.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν | 21+

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos