Πατάει… γκάζι η Εθνική στο «Ακρόπολις», παιχνίδι τακτικής στο Ισραήλ

17 Αυγούστου 2022 16:29

Η πρεμιέρα της Εθνικής στο τουρνουά «Ακρόπολις», κόντρα στην Πολωνία, ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει και τρεις αναμετρήσεις στο πλαίσιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ολυμπιακός στην Ευρώπη: Δείτε πότε παίζει με τον Απόλλωνα Λεμεσού

5001. Ελλάδα - Πολωνία (21:00)

Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 και την τελική φάση του Eurobasket 2022. Πρώτος αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στο τουρνουά «Ακρόπολις» είναι η αδύναμη Πολωνία και θα ακολουθήσουν οι πιο δυνατές Γεωργία και Τουρκία.

➥ Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να τρέξει και μπορεί να ξεπεράσει τους 90 πόντους στην επίθεση. Ποντάρισμα στο Over 90,5 της Ελλάδας σε απόδοση 1.85.

920. Μακάμπι Χάιφα - Ερυθρός Αστέρας (22:00)

Η Μακάμπι Χάιφα θέλει να ολοκληρώσει την αγωνιστική υπέρβαση και να εισέλθει στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, φτάνοντας μέχρι το τέλος της διαδρομής. Η Πρωταθλήτρια Ισραήλ έχει ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα Λεμεσού και απομένει αυτό του Ερυθρού Αστέρα. Οι γηπεδούχοι βγάζουν ενέργεια, ένταση και ενθουσιασμό στην έδρα τους, αλλά ο Πρωταθλητής Σερβίας είναι πιο έμπειρος και ξέρει να παίζει για το αποτέλεσμα.

➥ Ο αγώνας θα έχει μπόλικη τακτική και γκολ στη Χάιφα, αλλά όχι πολλά. Ποντάρισμα στα 2-3 G σε απόδοση 1.95.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν | 21+

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos