Στοίχημα: Αξίζει τη στήριξη ο Ιωνικός

26 Αυγούστου 2022 12:16

Προετοιμασία για ένα συναρπαστικό σαββατοκύριακο πλούσιο σε δράση και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι.

Φυσικά το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο και σήμερα Παρασκευή και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση για στοιχημα με αξία από την αναμέτρηση Ιωνικός - Λεβαδειακός για τη 2η Αγωνιστική της Super League. Πάμε να την αναλύσουμε. 

Στις 21:30 ο Ιωνικός υποδέχεται το Λεβαδειακό για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δεν μπόρεσε να ξεκινήσει θετικά τις υποχρεώσεις του στη φετινή σεζόν ο Ιωνικός, ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφήνοντας ωστόσο θετικές εντυπώσεις. Δυσκόλεψε το "τριφύλλι", έβγαλε μαχητικότητα και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα του, τη στιγμή που στην αποστολή για το αποψινό παιχνίδι βρίσκεται και ο Λοβέρα.

Ξεκίνημα με το αριστερό στο πρωτάθλημα και για τον Λεβαδειακό, που γνώρισε στην πρεμιέρα βαριά ήττα με 3-0 από τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Βρέθηκε από το πρώτο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 2-0, δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά και στο 68' ο Άρης έκανε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Έχει και σήμερα δύσκολη έξοδο, με βάση την εικόνα που παρουσίασαν στην πρεμιέρα οι δύο ομάδες, ο Ιωνικός έδειξε πως είναι πιο έτοιμος αγωνιστικά και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos