Στοίχημα: Μένει όρθια η Γάνδη στο "Lotto Park"

01 Σεπτεμβρίου 2022 14:06

Συναρπαστικό είναι το πρόγραμμα σήμερα Πέμπτη (01/09) με αρκετούς αγώνες να παρουσιάζουν στοιχηματικές ευκαιρίες.

Το Betarades.gr εντόπισε μια επιλογή που έρχεται από την ανώτερη κατηγορία ποδοσφαίρου του Βελγίου και το παιχνίδι Άντερλεχτ - Γάνδη. Φυσικά, μπορείτε να βρείτε δυνατά προγνωστικά Eurobasket στη σελίδα μας, με τη διοργάνωση να κάνει πρεμιέρα σήμερα. Ας δούμε τι έχει το σημερινό μενού για στοίχημα παρακάτω.

Στις 21:30, η Άντερλεχτ υποδέχεται τη Γάνδη για εξ αναβολής παιχνίδι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α' Βελγίου.

Από ήττα με 2-1 προέρχεται η Άντερλεχτ στο ντέρμπι των Βρυξελλών με την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ. Παρόλο που ισοφάρησε, θα μπορούσε να είχε δεχτεί κι άλλα τέρματα. Αυτή ήταν και η δεύτερη φορά που έχασε φέτος στο πρωτάθλημα, και πάλι σε εκτός έδρας ματς. Βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Δεν βρίσκεται σε καλό "φεγγάρι" η Γάνδη, δεν έχει καταφέρει να ανακάμψει μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ και πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα έχασε από την Άντβερπ εντός έδρας με 1-2. Μετράει τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, αυτή ήταν η πρώτη φέτος στο πρωτάθλημα. Αναμένονται επιφυλακτικές και οι δύο ομάδες μετά από τις ήττες που γνώρισαν. Ωστόσο, η παράδοση που έχει η Γάνδη απέναντι στην Άντερλεχτ είναι πολύ καλή, δεν έχει ηττηθεί στα 10 τελευταία μεταξύ τους και θα τη στηρίξουμε με κάλυψη.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos