Με τα φαβορί στο Ευρωμπάσκετ και την Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ

07 Σεπτεμβρίου 2022 12:32

Δεύτερο... πιάτο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο ματς ξεχωρίζουν, τα Νάπολι - Λίβερπουλ και Ίντερ - Μπάγερν, ενώ εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Μπαρτσελόνα υποδεχόμενη την Πλζεν.


Στο Eurobasket μπήκαμε στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων και σε αρκετές αναμετρήσεις παίζεται η πρωτιά των ομίλων, αλλά και η ίδια η πρόκριση στους «16».

Ό,τι πρέπει να έχετε υπόψιν σας για το pamestoixima app

807. Νάπολι - Λίβερπουλ (22:00)

H Νάπολι έχει ξεκινήσει φουριόζα στη Σεριέ Α και βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας. Ατύχημα είχε ο κόουτς Σπαλέτι, ωστόσο δεν τίθεται θέμα απουσίας του από τον πάγκο. Το πρόβλημα είναι πως ο φορ Οσίμεν νιώθει ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος. Αγνώριστη η Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει σημειώσει μόλις 2 νίκες μετά από 6 ματς. Στο πιο πρόσφατο κόλλησε στο 0-0 με την Έβερτον. Επιστρέφει ο ΤιάγοΑλκάνταρα. ➥ Η Νάπολι είναι ιδιαιτέρως δυνατή στο γήπεδό της, ωστόσο η ευκολία που κάνει λάθη στην άμυνα δεν μας επιτρέπει να ψάξουμε τη νίκη της σε απόδοση αουτσάιντερ. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για υψηλό σκορ, ποντάρουμε στο ασιατικό Over 3 σε απόδοση 2.07.

804. Ίντερ - Μπάγερν (22:00)

Ο 2ος όμιλος μπορεί να χαρακτηριστεί και ως του... θανάτου, καθώς εκτός τις δύο πανίσχυρες ομάδες που κοντράρονται στο Μιλάνο, στο ίδιο γκρουπ είναι και η Μπαρτσελόνα. Η Ίντερ προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι από τη Μίλαν. Τραυματίας το «θωρηκτό» Λουκάκου. Η Μπάγερν σημείωσε δύο ισοπαλίες στις ισάριθμες πιο πρόσφατες αγωνιστικές της Μπουντεσλίγκα. Μπαίνει στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μανέ στη σύνθεσή της, αλλά και των αρχισκόρερ των προηγούμενων ετών, Λεβαντόβσκι, να έχει αποχωρήσει. ➥ Τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ίντερ δύσκολα θα μπορέσει να τα «μακιγιάρει» κόντρα στην πανίσχυρη Μπάγερν. Η γερμανική ομάδα μπορεί να ξεκινήσει στον όμιλο με διπλό, το οποίο έχει απόδοση 1.90.

5157. Λιθουανία - Βοσνία (15:30)

Ιδανικά κύλησε για τη Λιθουανία η 4η αγωνιστική, καθώς εκτός της νίκης της επί της Ουγγαρίας, βόλεψαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα και πλέον με νίκη σήμερα θα προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης. Η Βοσνία ηττήθηκε από τη Γαλλία και χρειάζεται κι αυτή νίκη για να προκριθεί, αλλιώς αποχαιρετά. ➥ Τελικός πρόκρισης στους «16» η αναμέτρηση. Αφού η Λιθουανία έφερε την κατάσταση σε αυτό το σημείο, έχει το προβάδισμα, ωστόσο οι Βόσνιοι δεν θα παραδοθούν αμαχητί. Με αυτό το σκεπτικό ποντάρουμε στον άσο σε συνδυασμό με το χάντικαπ +17.5 πόντων υπέρ των τυπικά φιλοξενούμενων σε απόδοση 1.80.

Γαλλία - Σλοβενία (18:15)

Η Γαλλία εξασφάλισε την πρόκριση στα νοκ άουτ μετά τη νίκη επί της Βοσνίας και θέλει σήμερα νίκη δική της και ήττα της Γερμανίας για να τερματίσει πρώτη, αλλιώς η θέση της θα κριθεί από τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Η Σλοβενία έκανε το καθήκον της επί της Βοσνίας και της αρκεί μια απλή νίκη επί της Γαλλίας για να πάρει την 1η θέση. Φαίνεται πως... ξύπνησε ο Ντόντσιτς, σημείωσε 36 πόντους στο προηγούμενο ματς! ➥ Και οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο για τη νίκη, ωστόσο η Σλοβενία κρατά την τύχη στα χέρια της, ενώ η Γαλλία εξαρτάται κι από άλλο αποτέλεσμα. Ποντάρουμε υπέρ των Σλοβένων, το διπλό έχει απόδοση 1.72.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos