Στοίχημα: Ποντάρουμε στην ανωτερότητα της Βέρντερ

09 Σεπτεμβρίου 2022 12:51

Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε, επανερχόμαστε σήμερα (09/09) σε ρυθμούς πρωταθλημάτων.

Το πάμε στοίχημα κουπόνι της Παρασκευής αποτελεί παραδοσιακά το καλύτερο δυνατό "ορεκτικό" ενόψει Σαββατοκύριακου και έχουμε ξεχωρίσει τέσσερις συνολικά προτάσεις από το πρόγραμμα.

Η πλέον "δυνατή" από αυτές έρχεται από την Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Βέρντερ Βρέμης - Άουγκσμπουργκ. Με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Μπόχουμ έφυγε η Βέρντερ, επικρατώντας με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα του Φούλκρουγκ. Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα μετρά μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές, σε όλα τα παιχνίδια της σημείωσε δύο γκολ τουλάχιστον.

Η Άουγκσμπουργκ, από την πλευρά της, ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας από την Χέρτα, επιβεβαιώνοντας ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ήταν η τρίτη σερί ήττα της, έχει υποστεί τέσσερις συνολικά μετά από πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα, τη μοναδική νίκη της την πηρε απέναντι στην Μπάγερ, της οποίας επικράτησε με 2-1 στο Λεβερκούζεν.

Δείτε την πρόταση για το Βέρντερ Βρέμης - Άουγκσμπουργκ καθώς και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Betarades.gr.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos