Στοίχημα: Περνάει από το Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ

18 Σεπτεμβρίου 2022 15:18

Πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και ντέρμπι το κουπόνι της Κυριακής, με δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα και τελικό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την ελληνική Super League και την αναμέτρηση ΟΦΗ - ΠΑΟΚ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Καθημερινά στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ για τα παιχνίδια της ημέρας που ξεχωρίζουν. 

5η Αγωνιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ να πραγματοποιεί κακό ξεκίνημα. Ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από τον Παναιτωλικό την προηγούμενη αγωνιστική, αυτή ήταν η τρίτη ήττα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα και τα "σκληρά" λόγια του Νίκου Νιόπλια μετά το τέλος του ματς κόντρα στον Παναιτωλικό έφεραν πολλές εξελίξεις στον σύλλογο τόσο σε επίπεδο στελέχωσης, όσο και σε επίπεδο ρόστερ. Ο Έλληνας τεχνικός άφησε σαφείς αιχμές για τις καθυστερήσεις στα μεταγραφικά, μερικές ώρες αργότερα αποτέλεσαν παρελθόν οι Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς (διευθυντής ποδοσφαίρου και β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αντίστοιχα), ενώ τις επόμενες ημέρες υπήρξαν προσθαφαιρέσεις στο τμήμα σκάουτινγκ και το ιατρικό επιτελείο.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ χωρίς να πείσει με την εικόνα του, πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στη Λαμία, της οποίας επικράτησε με 1-0 εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Είχε προηγηθεί η "λευκή" ισοπαλία με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και οι νίκες κόντρα σε Ατρόμητο (2-1) και Παναιτωλικό (1-0). Θέλει να δώσει σήμερα συνέχεια στις επιτυχίες, κόντρα σε έναν ΟΦΗ που παρουσιάζει κακό πρόσωπο, ενώ έχει κακή παράδοση κόντρα στον δικέφαλο. Περιμένουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να βρει τον τρόπο, να πάρει αυτό που θέλει και θα τον στηρίξουμε. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση καθώς και τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos