Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε

25 Σεπτεμβρίου 2022 13:16

Τα παιχνίδια του Nations League μονοπωλούν και σήμερα Κυριακή (25/09) το ενδιαφέρον, με τις αναμετρήσεις Δανία - Γαλλία και Αυστρία - Κροατία να ξεχωρίζουν.

Από κει και πέρα δράση έχουμε στη Σεγούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας αλλά και στη Λατινική Αμερική. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και το παιχνίδι Αλμπαθέτε - Ανδόρα, το οποίο μπορείτε να βρείτε με πληθώρα αγορών στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες

Στις 19:30 η Αλμπαθέτε υποδέχεται την Ανδόρα για την 7η αγωνιστική της Segunda Division στο "Carlos Belmonte". Χωρίς περιθώρια λάθους έρχονται στο σημερινό ματς οι γηπεδούχοι μετά τις δύο σερί ήττες από Πονφεραντίνα (0-1) και Καρταχένα (2-1). 3-1-2 ο απολογισμός της Αλμπαθέτε μετά το πέρασμα έξι αγωνιστικών, βρίσκεται στη 10η θέση της κατάταξης και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της, προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Από την πλευρά της η Ανδόρα βρίσκεται σε αντίθετη κατάσταση, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 2-0 της Έιμπαρ και συμπλήρωσε έτσι τρία παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα (2-1-0). Ωστόσο, εκτός έδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα, συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη μακριά από την έδρα της (0-1-2). Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται με ισχυρό κίνητρο και έχουν τον πρώτο λόγο στην έδρα τους και θα τους στηρίξουμε. 

Δείτε το προγνωστικό για το ματς Αλμπαθέτε - Ανδόρρα στο Betarades.gr.



Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos